9.2.2015
No items found.

Előnyös a flottalízing

A magyarországi vállalatok által lízingelt gépjárművek száma több mint 75 000 darab volt 2014. év végén, ez átlagosan 15%-a forgalomba levő cégautóknak, ami azt jelzi, hogy a magyar flotta lízing piac még jelentős tartalékokkal rendelkezik. A finanszírozóknak a többlet likviditás mellett egyre több szolgáltatással kell vonzóbbá tenni a lízing konstrukciót a tulajdonlásnál és a lízing konstrukciók előnyeit megtanítani a vállalatoknak – véli Vincent Van der Meijden a Business Lease Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Business Lease által 2014-ben kifejlesztett, és a teljes cégcsoportban – így Magyarországon is - az év elején bevezetésre kerülő új online koncepció a „Care Online”, amelynek célja, hogy megkönnyítse ügyfelei életét, egy megújult, aktív weboldallal és a folyamatos szolgáltatás nyújtásával a hét minden napján, a nap 24 órájában.

„A tesztelésbe bevont cégektől érkezett visszajelzések alapján az online felület hasznos eszköznek bizonyult a flottakezelők és gépjármű vezetők számára” - hangsúlyozta a Business Lease ügyvezetője.

A „Care Online” koncepció lényege egy olyan interaktív weboldal, amely egyszerűsített eljárások alkalmazásával lehetővé teszi a járművezetők és a járműparkot üzemeltető menedzserek számára, hogy támogatást igényeljenek a szolgáltatójuktól a nap 24 órájában a hét minden napján. Az applikáció alkalmazható bármely okos telefonon, táblagépen vagy laptopon és asztali komputeren.

A honlap segítségével nyomon követhető az autóflotta helyzete, szerviz igénye, a gépjárművek vagy csere alkatrészek szállítási határideje. Ezen kívül ellenőrizhető a flotta járműveinek kilométer állása, az üzemanyag kártyák feltöltöttségének állapota, valamint a biztosítási események. A gépjármű vezetők számára nyújt segítséget baleset, vagy jármű meghibásodás esetén a sürgősségi szolgálathoz való hozzáférés. A Business Lease Blue Care Monitor a mobilitás teljes költségét és CO2-kibocsátását képes követni, ami által segítséget tud nyújtani a jármű park optimalizálásához, és ezáltal a költséghatékony működtetéshez.

A Business Lease-ről

A Business Lease teljes körű operatív lízing és mobilitási megoldások elismert szolgáltatója Hollandiában, Lengyelországban, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon. Közép-Európai piaci terjeszkedését 2014-ben Romániára terjesztette ki. A Business Lease Csoport az AutoBinck Holding N.V teljes tulajdonú leányvállalata, amely forgalmát tekintve a 20. legnagyobb független gépjármű csoport Európában. A Business Lease egyedi megoldásokat kínál importőröknek és kereskedőknek captive lízing területen, kereskedői készlet finanszírozásában és termékek, valamint szolgáltatások finanszírozásában. A Business Lease Csoport teljes portfóliója több mint 44 300 autóból áll.

További információ kérése:

Vincent Van der Meijden – Business Lease Magyarország Kft, Ügyvezető Igazgató - v.vandermeijden@businesslease.hu

Felvesszük önnel a kapcsolatot

Adja meg elérhetőségét, visszahívjuk
Köszönjük megkeresését. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Oops! Something went wrong while submitting the form.