BUSINESS LEASE

RÓLUNK

Passion For Mobility. Három szó, ami összefoglalja, kik vagyunk és miben hiszünk. A mobilitás lényege nem csupán a helyváltoztatás. Számunkra ez sokkal több annál. A mobilitás a mozgás szabadságát jelenti az élet minden területén. Szenvedélyünk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek mozgatják az embereket és mozgatják vállalkozásaikat. A mi éltető elemünk, ez hajt bennünket.

Mobilitási megoldásokat kínálunk Európa-szerte bármilyen típusú és méretű vállalkozás számára. Autók adják iparágunk gerincét, de mi hiszünk abban, hogy a mobilitás ennél többet jelent. Büszkék vagyunk nemzetközi országainkra, de tisztában vagyunk azzal, hogy sikerünket a helyi gazdasági közösségünk tagjainak köszönhetjük. Mindegyik piac nyelvét beszéljük, kultúráját és szokásait ismerjük, ahol mobilitást nyújtunk.

A Business Lease az AutoBinck csoport büszke tagja, több mint 100 éves múlttal, mint az európai mobilitási piac egyik fő kulcsszereplője. Családias nemzetközi cég vagyunk – az AutoBinck továbbra is a Lauret család teljes tulajdonában van.

ORSZÁGAINK

IDENTITÁSUNK

Vision

To be the most customer-centric mobility management company

mission

We combine passion, care & expertise to deliver superior mobility solutions

values

We Care.
We Take Ownership.
We Strive for Constant Improvement.
We Demonstrate Mutual Respect at All Levels.
We Go Above and Beyond: Everything for a Smile

Védjük a környezetet

A jövő érdekében tevékenységünket a fenntarthatóság vezérli.

Az autóiparban a fenntarthatóság egyre hangsúlyosabb formát ölt. A GoBetter projekttel csökkentjük flottánk karbonlábnyomát és növeljük járművezetőink biztonságát. Szorosan együttműködünk az érintettekkel, hogy felelős elveket és mobilitási megoldásokat dolgozhassunk ki bolygónk, az emberek és a társadalom érdekében.

bővebben

CSR - Mert mi gondoskodunk

A jelmondatunk, „Passion For Mobility” nem csak az ügyfeleinkhez való hozzáállásunkat határozza meg. Ez a szenvedély egy sokkal szélesebb körű világfelfogás. 2016-ban létrehoztuk a „As We Care” adománygyűjtést, amelynek középpontjában a szociális és humanitárius célok támogatása áll, különös tekintettel a mobilitásra.

TÖRTÉNETÜNK

2019

Business Lease Group

Az összes Business Lease entitás közül a legfiatalabb, a Business Lease Group 2019-ben jött létre. A cégcsoport új központjaként itt található az Executive Team székhelye, amely az értékesítés - marketing, a pénzügy - kockázatelemzés, az üzemeltetés, az informatika és a humán területeket fogja össze. Együtt dolgozunk a különböző országokkal. Támogatjuk őket a sikeres és fenntartható üzleti modell létrehozásában. Annak ellenére, hogy a fő irodánk Prágában van, otthon érezzük magunkat a többi Business Lease országban.

2014

Románia


‍Csoportunk legfiatalabb tagjaa bukaresti székhelyű Business Lease Románia, 2014 óta működik. Románia tökéletes összhangja multinacionális szemléletnek és a vállalkozó készségnek, egy igazi család, amelyet a jól végzett munka iránti szenvedély tart össze.

2012

Nemzetközi csapat

Business Lease International csapat feladata olyan nemzetközi ügyfelek támogatása, akik országokon átívelő megközelítést keresnek. Kompakt csapat, távlati célokkal, széles eléréssel – A Business Lease International nemzetközi partnereivel együtt európai lefedettséget kínál.

2006

Magyarország

Magyarországi cégünk 2006 óta működik. Ügyfeleink és beszállítóink nagyra értékelik munkánk magas színvonalát, elkötelezett csapatunkat és nyitottságunkat az innovációkra. A csapategység a legfontosabb erősségünk, mindegyik dinamikusan összeállítva, hogy maximalizálja az egyén képességeit és tehetségét.

2001

Lengyelország

2001 óta van jelen a Business Lease Lengyelországban. Fő céljaink az ügyfelek elégedettsége és szolgáltatásaink minőségének javítása körül forognak. Ügyfeleink igényei minden nap és minden helyzetben első helyen állnak.

1998

Szlovákia

1998 óta vagyunk mobilitási megoldások szolgáltatója Szlovákiában. Ügyfeleink, munkatársaink és beszállítóink támogatása fontos számunkra. Minden ügyfelünket egyforma tisztelettel kezelünk, a nemzetközi cégektől a családi vállalkozásokig.

1996

Cseh Köztársaság

1996-ban megnyitottuk első Hollandián kívüli fiókunkat. Számos projekt és innováció úttörői voltunk, mint például a Service Line, amelyet azóta nemzetközi szinten is bevezettek. Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy tökéletesítsük szolgáltatásainkat, javítsuk ügyfeleink elégedettségét, és mindkét fél számára előnyös kapcsolatot tartsunk fenn beszállítóinkkal.

1989

Hollandia

A Business Lease 1989-ben indult Hollandiában, a Business Lease Netherlands volt az első holland lízingcég, amely a minőséget az ügyfél-elégedettség elsődleges céljának tekintette. Ennek eredményeként már 1994-ben megkapta az ISO 9001 tanúsítványt.