BUSINESS LEASE

FENNTARTHATÓSÁG ÉS E-MOBILITÁS

Fedezze fel a Business Lease átalakító erejét, hogy flottáját egy zöldebb, biztonságosabb és hatékonyabb jövő felé vezesse. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és megtudja, hogyan javíthatják innovatív megoldásaink mobilitási igényeit és flottakezelési stratégiáját.

A flottazöldítés KOMPLEX MEGKÖZELÍTÉSE

Ahogy a világ átáll az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra, megértjük a kibocsátáscsökkentés és az elektromos járművek (EV-k) kulcsfontosságú megoldásként való felkarolásának fontosságát. Átfogó szolgáltatásaink a fenntarthatósági folyamat minden aspektusát felölelik, a járműválasztástól és az infrastruktúra tervezésétől kezdve a megvalósításon át a tisztább közlekedési formák folyamatos támogatásáig. Tudja meg, hogyan teheti zökkenőmentessé a Business Lease az EV-kre való átállást.

bővebben

GO BETTER– MEGOLDÁS A FLOTta CO₂-KIBOCSÁTÁS CSÖKKENTÉSÉRE

A mai világban a vállalkozásokra egyre nagyobb nyomás nehezedik a karbonlábnyomuk csökkentése és a fenntartható mobilitási gyakorlatok bevezetése érdekében. Új GoBetter fenntarthatósági szolgáltatáscsomagunk célja, hogy segítsen ügyfeleinknek csökkenteni és ellensúlyozni CO2-kibocsátásukat. Tudjon meg többet arról, hogy a GoBetter megoldások közül melyik a megfelelő az Ön számára.

bővebben

SAFE DRIVE POD – A FLOTTABIZTONSÁG ÚJ MÉRCÉJE

Korszerű, nem GPS-alapú telematikai eszközünk a legmodernebb érzékelőket és intelligens algoritmusokat használja a járművezetők viselkedésének nyomon követésére, és valós idejű visszajelzést ad a járművezetőknek, így ösztönözve őket üzemanyag-takarékos vezetési technikák alkalmazására.
A SafeDrivePod több mint egy biztonsági eszköz - a pozitív változások katalizátora. Tapasztalja meg a SafeDrivePod átalakító erejét még ma. Fedezze fel, hogy innovatív technológiánk hogyan növelheti flottája biztonságát, miközben elősegíti a zöldebb, fenntarthatóbb működést.

kérdése van?

GO SHARE – FENNTARTHATÓ AUTÓFLOTTA KEZELÉS

Tisztában vagyunk a hagyományos flottakezelési gyakorlatokból eredő aggályokkal és problémákkal. Válaszul kifejlesztettünk egy átfogó járművezetői portált és mobilalkalmazást, amely hatékonyan felel meg a fenntarthatósági követelményeknek.A Go Share rendszer zökkenőmentesen integrálható mind a Business Lease tulajdonában lévő, mind az ügyfél tulajdonában lévő járművekkel. Függetlenül a flotta összetételétől vagy méretétől, a Go Share rendszer az Ön egyedi igényeihez igazodik, testreszabott és felhasználóbarát élményt biztosítva minden felhasználó számára.

kérdése van?

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Szeretné tudni, milyen előnyökkel járnak szolgáltatásaink?
Lépjen kapcsolatba értékesítőnkkel, és egyeztessünk személyes találkozót!

Kerékgyártó Zoltán
Acquisition Manager