9.1.2023
No items found.

Üzemanyagkártya

Mire jó az üzemanyagkártya?

Mit tegyünk, ha nincs meg a kártyánk?

Minden tankolás után várni a számlára, vigyázni a készpénzre vagy a bankkártyára. Nehézkes ügyintézés, számos hibalehetőség és időrabló elszámolás. Ezek elkerülésében segítenek az üzemanyagkártyák.Az üzemanyagkártyával a tankolással kapcsolatos feladatok és adminisztrációk egyszerűsíthetők. Ön kényelmesebben és biztonságosabban intézheti üzemanyag-vásárlását. A Business Lease minden ügyfelének ajánlja az üzemanyaghoz kapcsolódó szolgáltatásait, illetve pontos információt szolgáltat az konkrét autók benzinkúton történt fogyasztásáról.

üzemanyagkártya

Mit vehetek még üzemanyag kártyán:A kártya használatával Ön üzemanyag, kenőanyag, hűtőanyag, autópálya-matrica, illetve autómosás igénybevételére is jogosult, szerződéstől függően.Könnyebb adminisztráció Számlái könnyen áttekinthetővé és kezelhetővé válnak. Számláit havonta egyben kapja meg, így nincs szükség rá, hogy minden egyes tankolás után megőrizze a bizonylatot.Plusz információkA legtöbb kártyaszolgáltatónál különböző adatok folyamatos rögzítését kérheti a vásárlásoknál (pl. sofőrazonosító vagy flottaazonosító, kilométeróra-állás, stb.). Másrészt amennyiben több kártyát igényel, a kártyák biztonsági beállításai alapján könnyedén követheti, melyik járművel, melyik dolgozó, mit vásárol.Elvesztettem / ellopták a kártyát

  • A visszaélések elkerülése érdekében, kérjük, tegyen meg mindent azért, hogy a kártya és a PIN-kód ne jusson illetéktelen kezekbe!
  • Amennyiben 3 alkalommal helytelen PIN-kódot adott meg a tranz­akció során, a kártya kibocsátója a kártyáját automatikusan letiltja 24 órára. A tiltást automatikusan feloldják egy nap után.
  • A kártya elvesztése esetén azonnal értesíteni kell a kártyakibocsátó vagy a lízing cég ügyfélszolgálatát. Ők letiltják a kártyát, így illetéktelenek nem tudják használni vásárlásra. Az elveszett kártya letiltását követően új kártyát kell igényelni.

érdekel

  

Felvesszük önnel a kapcsolatot

Adja meg elérhetőségét, visszahívjuk
Köszönjük megkeresését. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Oops! Something went wrong while submitting the form.