15.10.2020
No items found.

Rugalmas autóbérlés

Operatív lízing előnye

Rugalmas megoldásokra van szükség az új kihívásokkal teli időszakban!Egy cég életében előfordulnak olyan helyzetek, amikor gyorsan és csak pár hétre kellene cégautó flottát bővíteni. Például próbaidős vagy távozás előtt álló, esetleg külföldi kollégának van szüksége ideiglenes mobilitási megoldásra. Ezekre a helyzetekre dolgoztuk ki a Rugalmas Autóbérlés konstrukciót, amellyel a vállalkozások akár már néhány hétre is bérelhetnek bérautó flottánkból járművet. Ráadásul a rövid idejű bérlésnél a teljes körű szolgáltatásokról sem kell lemondani.

A járvány miatt új kihívásokkal kell szembenéznie a cégeknek, a hatékony működéshez azonban állandó mobilitásra van szükség. A Business Lease nemcsak többéves operatív lízing konstrukcióban, hanem rövidtávú autóbérlésben is rendelkezésre áll.

Ez a rugalmas mobilitási forma olyan esetekre kínál megoldást, amikor a hosszú távú elköteleződés túl nagy kockázatot jelentene a cégnek.Ügyfeleink egy része a rugalmas bérautó szolgáltatást lopott vagy totálkáros autó pótlására igényli. De a pandémia miatti meghosszabodott autó-szállítási határidőknél is praktikus megoldás mostanában.

Mikor ajánljuk a rugalmas autóbérlést?

  • Biztonságos mobilitást szeretne biztosítani kollégáinak, hogy elkerülhessék a tömegközlekedési járműveken az egészségügyi kockázatot.
  • Rövidebb, átmeneti időszakra van szüksége cégének szállító gépjárműre.
  • Új alkalmazottat vett fel, nem szeretne hosszú távra elköteleződni tartósbérlettel vagy vásárlással.
  • A megrendelt gépkocsi még nem érkezett meg a megnövekedett gyártási idő miatt.
  • Gyors helyettesítésre van szükség.
Akciós bérautók

Rugalmas autóbérlés előnye

Rugalmas mobilitásA rövidtávú bérautó szolgáltatás egyik legnagyobb előnye a rugalmasság. Béreljen autót akár már 1 hétre, teljeskörű szolgáltatáscsomaggal, kötöttségek nélkül, pont addig, ameddig szüksége van rá! Nem jelent gondot az sem, ha az autó használata alatt változtatja meg az autó kategóriáját, mert néhány hétig magasabban felszerelt üzleti célú cégautóra van szüksége. Mi teljes rugalmasságot biztosítunk.Autó 48 órán belülSaját flottánkban több kategóriájú bérautó közül választhat azonnali átadással. A konstrukció előnye, hogy a rövidtávú megoldásokhoz hasonlóan gyorsan igénybe vehető, ráadásul minden olyan szolgáltatást tartalmaz, ami rendszerint csak hosszú távon elérhető. Ideális megoldás, ha azonnal szeretne autóhoz jutni. Színes autóflottaVálasszon a célnak megfelelő autót! Városi közlekedéshez alacsony fogyasztású kisebb autót, amivel könnyebb parkolni. Ezzel szemben hosszú utakra elsődleges a kényelem, hiszen ilyenkor az autóhasználó akár 4-8 órát is a járműben ülhet. Áruszállításhoz kombi autóink és kisteherautóink állnak rendelkezésre. Bérautó flottánkban új és karbantartott fiatal modelleket kínálunk. Garantáljuk a biztonságot, nem kell tartani az autó és az alkatrészek elhasználódásától.Teljeskörű bérautó szolgáltatásTeljeskörű szolgáltatást nyújtunk Önnek. Legyen szó autópálya matricáról, szezonális gumikról vagy Assistance szolgáltatásról (külföldön is!). Emellett kiegészítők széles választéka bérelhető az autóhoz igény szerint.Költségkímélő - Visszaigényelhető ÁFAA rövidtávú bérautó szolgáltatás egyik jelentős előnye az előre meghatározott költségkeret, mivel a költségek fixek, előre kiszámíthatóak és az ÁFA is visszaigényelhető. Autókölcsönzéssel megspórolhat egy nagyobb beruházást, és amint nincs már szüksége az autóra, visszaadja, így csökkentve cége költségeit. A lényeg, hogy nem keletkezik holt tőkéje, és nem lesz gondja az autó eladásával és amortizációval. Ráadásul a teljes bérleti díj költségként elszámolható.

Extra lízing
Érdekel
  • Gyors segítség - Gyors megoldás a felmerülő mobilitási problémára.
  • Kompromisszummentes - Kiválasztható a rövidtávú célnak megfelelő autó.
  • Rugalmas - A futamidő alatt lehet módosítani az autó típusán az Ön változó igényének megfelelően.
  • Biztonságos - Mindig kifogástalan műszaki állapotú gépkocsi áll rendelkezésére.
  • Gazdaságos - A bérelt gépkocsi amortizációja nem Önt terheli, az ÁFA visszaigényelhető.
  • Költségkímélő - Nincs szervizköltség, nincs állandó biztosítási költség. Bérleti díj elszámolható költségként.
  • Tervezhető - A szolgáltatás költségei hosszú távra tervezhetők.
  • Erőforráskímélő - Az üzemeltetés, szervizelés, gumiabroncs beszerzés, felszerelés, Assistance és a csereautó szolgáltatás a mi gondunk.
  • Kockázatmentes - Szerviz alatt vagy káresemény esetén nem kell számolnia időveszteséggel és kiesési kockázattal.
Autóleadás

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK BÉRAUTÓINKHOZ

BiztosításokMinden bérautónkhoz egyaránt nyújtunk kötelező felelősség biztosítást és casco biztosítást.KarbantartásA bérautó karbantartása a mi gondunk. Az autókat márkaszervizben tartjuk karban, így a minőség és biztonság garantált. Célunk a folyamatos mobilitás. Vegye igénybe a hozom-viszem szolgáltatásunkat, és mi intézzük a többi teendőt.Szezonális abroncscsereTöbb száz gumiszervizt tartalmazó hálózatunkat online felületen tudja elérni. Gyorsan és hatékonyan foglalhat csereidőpontot az Önhöz közel található szolgáltatóhoz.AssistanceBármilyen meghibásodás vagy baleset esetén segítünk Önnek. A rövid távú bérleti konstrukcióban éppúgy mint a tartósbérletnél az Assistance szolgáltatás a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll egész Európa területén. Ha nem tud tovább közlekedni az autó leállása miatt, hívhatja dedikált segélyvonalunkat és segítünk.ÜzemanyagkártyaKényelmesen és biztonságosan intézheti üzemanyag és egyéb kiegészítők (kenőanyag, autópálya-matrica, autómosás, stb.) vásárlását.

Business Lease rólunk

Felvesszük önnel a kapcsolatot

Adja meg elérhetőségét, visszahívjuk
Köszönjük megkeresését. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Oops! Something went wrong while submitting the form.