Üzemanyagkártya

Kényelmesen és biztonságosan intézheti üzemanyag és egyéb kiegészítők (kenőanyag, autópálya-matrica, autómosás, stb.) vásárlását.
Az üzemanyagkártyával a tankolással kapcsolatos feladatok és adminisztrációk egyszerűsíthetők. Ön kényelmesebben és biztonságosabban intézheti üzemanyag-vásárlását. A Business Lease minden ügyfelének ajánlja az üzemanyaghoz kapcsolódó szolgáltatásait, illetve pontos információt szolgáltat az konkrét autók benzinkúton történt fogyasztásáról.

Gyakran ismételt kérdések

Letiltott a kártyám, mit tegyek?

Amennyiben 3 alkalommal helytelen PIN-kódot adott meg a tranz­akció során, a kártya kibocsátója a kártyáját automatikusan letiltja 24 órára. A tiltást automatikusan feloldják egy nap után.

Mit tegyek, ha elvesztettem / ellopták a kártyát?

A visszaélések elkerülése érdekében, kérjük, tegyen meg mindent azért, hogy a kártya és a PIN-kód ne jusson illetéktelen kezekbe! A kártya elvesztése esetén azonnal értesíteni kell a kártyakibocsátó vagy a lízing cég ügyfélszolgálatát. Ők letiltják a kártyát, így illetéktelenek nem tudják használni vásárlásra. Az elveszett kártya letiltását követően új kártyát kell igényelni.

Több kártyát szeretnék. Hogyan különítem el őket?

Ha Ön több kártyát igényel, a kártyák biztonsági beállításai alapján könnyedén követheti, melyik járművel, melyik dolgozó, mit vásárol.

Hogyan történik az elszámolás? Mikor kell fizetnem a tankolásért?

Számláit havonta egyben kapja meg, így nincs szükség rá, hogy minden egyes tankolás után megőrizze a bizonylatot.

Mit vehetek még üzemanyag kártyán

A kártya használatával Ön üzemanyag, kenőanyag, hűtőanyag, autópálya-matrica, illetve autómosás igénybevételére is jogosult, szerződéstől függően.

Fontos elérhetőségek ügyfeleinknek

Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről. A jármű rendszeres karbantartása fontos a biztonságos autózás érdekében. Mi segítünk Önnek.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.
Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.

BUSINESS LEASE Hungary Kft.
H-1134 Budapest, Dózsa György út 146-148. 6. em.
Adószám: 13110123-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-966983