Üvegkár bejelentése

REPEDÉS nélküli KŐFELVERŐDÉS

Kavicsfelverődés esetén érdemes az első szélvédő sérülését bejelenteni akkor is, ha csak egy apró kavicsnyom látható a szélvédőn. A legtöbb esetben a sérülés szinte nyomtalanul javítható anélkül, hogy cserélni kellene a szélvédőt. A kavicsnyomot érdemes leragasztani annak érdekében, hogy ne érje szennyeződés, ezzel növelhető a javítás hatékonysága.
Egy szélvédőjavítás átlagosan 30 percet vesz igénybe, amit szerződött partnereink akár helyszíni kiszállással, az Ön otthonában, vagy munkahelyén is vállalni tudnak. További előnye, hogy míg a szélvédő cserének önrész vonzata van, addig a javítás önrészmentes, azaz teljes egészében a biztosító fizeti.

kárbejelentés

REPEDÉSsel járó KŐFELVERŐDÉS

Ha berepedt a szélvédő a lehető legrövidebb időn belül jelentse be a kárt. Mi megrendeljük a szélvédőcserét. A biztosítónak bejelentjük a káreseményt. Önnek csupán annyi dolga van, hogy a szervizbe juttatja a megbeszélt időpontra az autót.

kárbejelentés

Gyakran ismételt kérdések

Berobbanhat-e az első szélvédő repedés után?

Nem. Az első szélvédő az minden eseten biztonsági üveg ami nem tud berobbanni. Minden más üveg az autóban edzett, azaz ezek már berobbanhatnak. Természetesen ha ezeken az üvegeken van külön felrakva biztonsági fólia akkor ettől sem kell félnünk.

Hogyan tudom csökkenteni az üvegrepedés kockázatát?

Mindenekelőtt érdemes azonnal a sérülést egy átlátszó ragasztószalag darabbal leregeszteni. Szívesen küldünk autóhasználóinak speciális ragasztószalagot, melyet a kesztyűtartóban tartva az incidens után használhat. Miután biztosította, hogy nem jut szennyeződés a sérülésbe, értesítse call centerünket, akik megszervezik önnek a javítást.

Milyen költsége van a szélvédő-sérüléseknek?

Ha egy kőfelverődés nyom van, amit ki lehet a helyszínen javítani és nem szükséges szélvédőcsere, akkor a javítás önrészmentes. Ha megjelent a repedés, abban az esetben viszont a biztosítási feltételeknek megfelelő önrész kifizetése szükséges. Ezért érdemes megelőzni a repedést, amennyiben lehetséges.

Fontos elérhetőségek ügyfeleinknek

Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről. A jármű rendszeres karbantartása fontos a biztonságos autózás érdekében. Mi segítünk Önnek.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.
Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.

BUSINESS LEASE Hungary Kft.
H-1134 Budapest, Dózsa György út 146-148. 6. em.
Adószám: 13110123-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-966983