ROAD ASSISTANCE

A Business Lease Assistance a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre áll Magyarországon és Európában (ahol az autó zöld kártya érvényes), hogy megkönnyítse a meghibásodott gépjárművek szervizelését, az utasok tovább utazását.

Kérjük, ossza meg az információkat a többi Business Lease gépjármű vezetővel!

Miben segítünk?

  • Mozgásképtelen járműnél műszaki meghibásodás vagy baleset esetén a Business Lease Assistance helyszíni segítséget nyújt.
  • Ez jelent műszaki segítséget, vontatást és/vagy cserejárművet és a gépjármű vezetőinek és utasainak ellátását.
  • Ha a jármű mozgásképtelen, 4 (naptári) napig csereautót biztosítunk.
  • Azoknak az ügyfeleknek, akik haszongépjárműveket lízingelnek, a Business Lease hasonló kategóriájú cserejárművet kínál.
  • Szélvédősérülés esetén azonnali mobil szélvédőjavító értesítése.

Hol segítünk és mikor?

  • Egész Magyarország területén és általánosságban Európában egyaránt. Azokban az országokban, ahol a jármű zöld kártyája érvényes.
  • Az Assisztance száma bármikor hívható. Hétköznap, hétvégén és ünnepnapokon a nap minden órájában rendelkezésre áll.

Mit kell tenneM?

Mozgásképtelen járműnél hívja a Business Lease Assistance szolgálatát | hét minden napján | 0-24 | Egész Európából hívható segélyszám. +36 1 88 692 88

Assistance hívása

Mikor NE az Assistance-t hívja?

Gyakran ismételt kérdések

Külföldön van-e road assistance?

A Business Lease által kezelt járművek esetében egész Európára kiterjedő road assistance előnyeit élvezhetik a gépkocsivezetők. Nemcsak Magyarországon, de Ausztriában vagy Franciaországban is segít a nemzetközi segélyszolgálat, amikor a céges autó cserben hagyja vagy káresemény következik be. Legtöbb esetben a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni kiszállást és a hiba diagnosztizálásának, illetve a hiba kijavításának megkísérlését. Amennyiben a jármű üzemképességének helyreállítása a helyszínen nem lehetséges, úgy a gépjárművet szakszervizbe szállítják és csereautót biztosítanak. Utazás előtt érdeklődjön a flottamenedzsernél, mire terjed ki a segélyszolgáltatás.

Ellopták a csomagomat az autóból, mit tegyek?

A lopást a lehető leggyorsabban be kell jelenteni a rendőrségnek és a Business Lease biztosítási osztályának. Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége, kérjük, hívja a Business Lease-t.

Balesetet szendvedtem, mit tegyek?

Baleset, gépjármű sérülés bekövetkezése esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Business Lease Call Centerével. Mozgásképtelen autónál hívja a Road Assistance-t. Tel: +36 1 886 9288

Fontos elérhetőségek ügyfeleinknek

Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről. A jármű rendszeres karbantartása fontos a biztonságos autózás érdekében. Mi segítünk Önnek.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.
Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.

BUSINESS LEASE Hungary Kft.
H-1134 Budapest, Dózsa György út 146-148. 6. em.
Adószám: 13110123-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-966983