Szezonális gumicsere

Mivel autóhasználóink országszerte igénylik a minőségi szolgáltatásainkat, ezért olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik országos gumiszerviz-hálózattal rendelkeznek és emellett professzionális szolgáltatásokat nyújtanak. Ez fő szempont a partnerek kiválasztása során. A folyamatos, magasszintű szolgáltatás érdekében rendszeresen ellenőrizzük a műhelyek munkáját. A gumiszezon kezdetéről minden szezon előtt értesítjük a flottavezetőket és autóhasználókat. A köztes időszak alatt is megfeszített munka folyik a szervizekben, hogy felkészüljenek az autóhasználók folyamatos mobilitásának biztosítására. Az átszerelések között a műhelyek az ügyfelek gumiabroncsait rendszám alapján, szabályos körülmények között tárolják.

Ügyfeleinknek csak pár dologra kell figyelniük, ha eljön a szezonális gumicsere ideje.

Melyik gumiszolgáltatót választhatom?

Ügyfeleinknek küldtünk értesítést, melyik gumiszolgáltató várja autóját a szezonális gumicserére. Ha nem érkezett meg az értesítő, Online gumiszerviz-keresőben meg tudja nézni, ki a szolgáltató.

hogyan Kerüljem el a várakozást?

Javasoljuk, hogy a lízingelt autó használója a lehető leghamarabb foglaljon időpontot. Ennek oka, hogy a gumis műhelyekben legtöbbször sorban állás várható. A Business Lease tapasztalata az, hogy a szezon eleje a legzsúfoltabb időszak. Ilyenkor az is előfordulhat, hogy márcsak a gumiszezon vége felé lehet időpontot foglalni.

melyik szervizpontba jelentkezzek be a szereléshez?

Azt a gumis partnert válassza, amely az autótelephelye vagy az autót használó munkatárs lakóhelyéhez a legközelebb található! Gyakran előfordul területi képviselőkkel vagy üzletkötőkkel, hogy a leszerelt gumiszettet a szervizből – kívülálló okok miatt – nem tudták a megadott időpontra az új szerviz pontra szállítani. Mire megérkezett a gumi, addigra az autót használóüzletkötő már a következő célállomás felé tartott.

3. ELLENŐRIZZEN!

A sérüléseket és a profilmélységet tüntessük fel a munkalapon és aláírásunkkal igazoljuk annak átvételét

4. FUTÓMŰ

Ha észreveszi, hogy az abroncs nem egyenletesen kopik, az a nem megfelelő futómű beállításra utalhat. Ebben az esetben haladéktalanul forduljon szakszervizhez!

Gyakran ismételt kérdések

Mekkora profilmélység alatt cserélik le az abroncsomat?

A KRESZ előírásában a minimális gumi profilmélység 1,6 mm-ben került meghatározásra. A Business Lease által kezelt autóknál jóval magasabb biztonsági szintet garantálunk az autóvezetőknek. A téli gumik esetében 4 mm. A nyári gumiknál 3 mm.

Mire érdemes figyelnem a gumiszervizben?

A gumiszervizben járva, érdemes pár dolgot megcsinálnia. Az egyik, hogy kérje meg a gumis szakembert, hogy szemrevételezéssel vizsgálja át a leszerelt és a felszerelésre váró gumiabroncsokat, a munkalapon pedig tüntesse fel, hogy milyen hibákat talált. Ezek után a munkalapot írja alá.

Mit ne felejtsek el a gumicsere előtt?

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy a gumicseréhez vigye magával a kerékőrt, kerékcsavarokat, dísztárcsákat (természetesen, ha vannak). Ezeket a gumis partnerek nem tárolják, tehát az ügyfélnél vannak. Ha nincs meg a kerékőr, akkor nem tudják a gumisok levenni a kereket. Ha nincsenek meg a más méretű kerékcsavarok, azt esetleg még tudják pótólni.

Fontos elérhetőségek ügyfeleinknek

Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről. A jármű rendszeres karbantartása fontos a biztonságos autózás érdekében. Mi segítünk Önnek.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.
Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.

BUSINESS LEASE Hungary Kft.
H-1134 Budapest, Dózsa György út 146-148. 6. em.
Adószám: 13110123-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-966983