CSEREAUTÓ

A cégeknek a hatékony működéshez állandó mobilitásra van szükség. Ügyfeleink egy része a Business Lease rugalmas bérautó szolgáltatását lopott vagy totálkáros autó pótlására igényli.

Csereautó igényét a Business Lease központi számán (+36 1 600 0999), vagy írásban a service@businesslease.hu címen jelezheti felénk. Csapatunk haladéktalanul intézkedni fog, hogy mielőbb megfelelő gépjárművet biztosítsunk önnek. A várakozáson kívül önnek semmi tennivalója nincs, a többiről a Business Lease gondoskodik.

Gyakran ismételt kérdések

Mire figyeljek az autó átvételénél?

A gépkocsi átvételekor figyelmesen ellenőrizze a következőket: a gépkocsi-kategória megfelelőségét; az esetleges sérüléseket; a kilométeróra állását; a gépkocsiokmányok meglétét és érvényességét; a kötelező tartozékokat; az érvényes autópálya-matrica meglétét; az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat; az üzemanyagszintet.

Mire figyeljek a csereautó visszaadásánál?

Csereautó és bérautó leadásnál mindig figyelmesen kell eljárni. A pótköltségeket kellő figyelemmel és körültekintéssel elkerülhetjük. Fontos, hogy a leadás közvetlenül a bérbeadó cég felé történjen! Ne bízza az autót közvetítőre (szerelő kolléga, recepciós)! A bérbeadó cég elérhetősége az autóbérleti dokumentumban található. A későbbi elszámolást megkönnyítendő az autó leadásról minden esetben írjon alá átadási nyilatkozatot pontos dátummal.

Mit tegyek, ha a csereautó átvételekor sérülést vagy hiányosságot találok?

Amennyiben akár a gépkocsival, akár az autóhoz kapcsolódó dokumentumokkal kapcsolatban sérülést, hiányosságot vagy hibás adatot észlel, azt kérjük, a bérleti szerződésen az átvételkor tüntesse fel vagy kérje azok azonnali javítását. A megjegyzéssel kiegészített dokumentumot gondosan őrizze meg.

Szeretném meghosszabítani a csereautót. Mit tegyek?

Csereautó vagy bérautó hosszabbítás esetén hosszabbítási igényét 24 órával a bérlés vége előtt szíveskedjen jelezni a service@businesslease.hu címen. Kérjük levelében jelölje meg az autó rendszámát.

Használhatom-e az üzemanyagkártyámat a csereautónál?

Amennyiben Ön rendszámra szóló üzemanyagkártyával rendelkezik, azt a bérautó/csereautó esetében nem tudja használni, hiszen a kártyán feltüntetett rendszám nem azonos az ideiglenesen Ön által használt gépjárművel. Ilyen esetben az üzemanyag-számlát az Ön munkaadójának nevére kell kérni, így az elszámolható lesz cégen belül.

Fontos elérhetőségek ügyfeleinknek

Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről. A jármű rendszeres karbantartása fontos a biztonságos autózás érdekében. Mi segítünk Önnek.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.
Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.

BUSINESS LEASE Hungary Kft.
H-1134 Budapest, Dózsa György út 146-148. 6. em.
Adószám: 13110123-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-966983