Bírság

Az autók minden esetben a Business Lease Hungary Kft. tulajdonában állnak, így minden bírság ügyintézése rajtunk keresztül történik – kivétel ez alól a parkolási bírság. Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy tartsák be a KRESZ szabályait és mindig a forgalmi és útviszonyoknak megfelelően vezessenek.

Fontos kiemelni, hogy tartsák be külföldi utazások alkalmával is a közlekedési szabályokat, hogy elkerüljék az utólagosan behajtott pénzbírságokat.

Parkolási bírság

Parkolási bírság esetén legyen szíves rendezni a fizetési kötelezettségét, majd a befizetést igazoló dokumentumot legyen kedves küldje el a birsag@businesslease.hu email címre.

Egyéb bírságok

Amennyiben bármilyen egyéb bírság érkezik az autóra, abban az esetben– a megkötött kiegészítő szerződés alapján – kiértesítjük az Ön cégét, élhet a fellebbezés jogával, amennyiben nem fogadja el a büntetést. Amennyiben nem rendelkezik kiegészítő szerződéssel, abban az esetben automatikusan tovább számlázzuk az összeget.

Bírságok külföldön

A szomszédos országokban eltérő büntetési rátákat alkalmaznak a hatóságok. Összefoglaltuk azon országok szabályait, ahonnan a leggyakrabban érkeznek szabálysértési határozatok a Business Lease-hez a lízingelt cégautóktól. Összefoglalás megtekintése

Gyakran ismételt kérdések

Ki kell fizessem a bírságot?

A magasabb büntetési összeg elkerülése végett javasoljuk, hogy a bírságot mielőbb fizesse ki és jelezze felénk a birsag@businesslease.hu email címre, hogy rendezte bírságot. Szükség lesz az autó rendszámára és a pontos ügyiratszámra is.

Fontos elérhetőségek ügyfeleinknek

Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről. A jármű rendszeres karbantartása fontos a biztonságos autózás érdekében. Mi segítünk Önnek.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.
Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.

BUSINESS LEASE Hungary Kft.
H-1134 Budapest, Dózsa György út 146-148. 6. em.
Adószám: 13110123-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-966983