Cégautó leadás

A Business Lease az ügyfelek igényeihez igazodva optimalizálja szolgáltatásait. Célunk az, hogy szakértelemmel kialakított folyamataink mindenlépése átlátható, korrekt és gördülékeny legyen. Az Ön elégedettsége és kényelme a futamidő végén is kiemelten fontos számunkra.

Hosszabbítás, vásárlás, új autó vagy egy egyszerű leadás: bárhogy dönt, hagyunk időt, hogy alaposan megtervezze.

A szerződés lejárta előtt üzenetet küldünk Önnek, amelyben tájékoztatjuk a leadás közelgő időpontjáról, valamint felmérjük igényeit egy új autó rendelésére vagy az esetleges hosszabbításra. Ismertetjük a járműleadás menetét és az autó megvásárlásának lehetőségeit.

Részletes leadási útmutatónk

Leadási útmutató letöltése

Kérjük, az autót átvizsgálható állapotban adják le a fenti útmutatóban leírt lépések alapján.

Független ellenőrzés váratlan fordulatok nélkül

A Business Lease az állapotfelmérés során harmadik fél által biztosított, független szakemberekkel, átlátható rendszerben dolgozik.
Partnerünk, a Macadam Hungaria Kft., amely a világ vezető vizsgáló, hitelesítő, ellenőrző és tanúsító vállalata. Az egységes ellenőrzési kritériumoknak és eljárásoknak köszönhetően ügyfeleinket a visszaszolgáltatási folyamat során sem érheti kellemetlen meglepetés.
Az elfogadható és nem elfogadható sérülések listájáért kattintson ide.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik a hivatalos állapotfelmérés?

Az autó leadásakor független partnereink állapotlapot készítenek, amely részletesen tartalmazza a gépkocsi sérüléseit és esetleges hiányosságait. Az átvizsgálás során szakembereink különbséget tesznek elfogadható és nem elfogadható károk között. Általánosságban elfogadható kárnak minősülnek azok a kopások, amelyek a jármű korával és futásteljesítményével arányos, gyári előírásnak megfelelő használat mellett, a természetes elhasználódás következtében jöttek létre. Nem szabad összetéveszteni a gondatlanságból vagy nem megfelelő használatból adódó, esetleg baleset okozta károkkal. Az állapotfelmérésről Ön jegyzőkönyvet kap, majd a jelentősebb sérülések elszámolásra kerülnek.

Hogyan nézzem át az autómat leadás előtt?

Tüzetesen vizsgálja át autóját a leadás előtt, hogy tisztában legyen az esetleges sérülésekkel és elvégezhesse az utolsó simításokat. Egyetlen panelt se hagyjon ki. Járja körbe a járművet megfelelő fényviszonyok mellett, és ellenőrizze a paneleket, hogy nincs-e rajtuk jelentős sérülés, horpadás. Ne feledkezzen meg a tetőről sem! Alaposan ellenőrizze az üvegfelületeket. Nézze meg az összes lámpát, lencsét, ablakot és tükröt, hogy nincs-e rajtuk törés, repedés vagy lyuk. Vizsgálja meg a gumiabroncsokat. És természetesen ellenőrizze a pótkereket is. Nézze át át a belső teret. A kárpit legyen tiszta, kellemetlen szagoktól mentes, melyen nincsenek égés nyomok, szakadások és szennyeződések. A műszerfalat se hagyja ki. Győződjön meg arról, hogy az összes elektronikus biztonsági funkció és eszköz működőképes, a műszerfalon nem világítanak figyelmeztető lámpák.

Hogyan készítsem elő az autót a leadásra?

Az utólagos költségek elkerülésének legbiztosabb módja, ha a lízingidő alatt az autót folyamatosan karbantartja, majd alaposan felkészíti a visszaadásra. Hagyjon elég időt a jármű állapotának ellenőrzésére és a szükséges javítások elvégzésére. Ügyeljen arra, hogy a jármű külseje kellően tiszta legyen az alapos átvizsgálhatóság érdekében. Az autó karosszériájára vagy üvegére ragasztott matricákat, címkéket vagy reklámokat távolítsa el. Az autó belső terét takarítsa ki, ürítse ki a szemetet, tisztítsa ki a kárpitot. Ellenőrizzen minden tárolóhelyet a járműben. Minden személyes tárgyat távolítson el az autóból, illetve törölje a jármű műholdas navigációs vagy médiarendszerében tárolt személyes adatokat is. A leadandó gépkocsit tankolja meg elegendő üzemanyaggal ahhoz, hogy a sofőrszolgálat eljusson vele telephelyünkre. A jármű rendelkezzen érvényes műszaki vizsgával. Leadás után már nem lehetséges a CASCO elszámolása, ezért biztosítási esemény során 48 órán belül tegyen hibabejelentést. Állapotellenőrzés és javítások / Érvényes műszaki / Személyes tárgyak elpakolása / Tiszta autó / Matricák eltávolítása / Elegendő üzemanyag

Mit kell magammal hozzak a leadáshoz?

A gépkocsi leadásakor ne felejtse el magával hozni az eredeti dokumentumokat, illetve a járművel együtt átvett tartozékokat. Olvassa végig a listát és győződjön meg arról, hogy összegyűjtötte az alábbi tételeket: forgalmi engedély / használati útmutató / szerviz- és garanciafüzet / a gépkocsihoz tartozó Önnél lévő összes kulcs. Illetve azok másolata használati útmutató és garanciafüzet az utólagosan beépített tartozékokhoz. Kötelező tartozékok: elakadásjelző / elsősegélydoboz / kerékőr és kulcsai / biztosítási fedezetigazolás (nemzetközi zöldkártya) / a gépkocsival együtt átvett tartozékok / a riasztóberendezés / immobiliser tartozékai / leszerelhető audioeszközök / szezonális gumiabroncsok / eredeti dísztárcsák.

Hogyan adhatom le az autómat?

Személyesen telephelyünkön szeretné? Vagy sofőrszolgálattal intézné? Esetleg az ön cégénél a helyszíni leadást választaná? Rugalmas megoldásainknak köszönhetően Ön döntheti el, hol és hogyan szeretné visszaszolgáltatni járművét. A hosszas várakozás elkerülése és az egyszerű leadási procedúra érdekében minden esetben egyeztessen időpontot az autoleadas@businesslease.hu e-mail címen.

Fontos elérhetőségek ügyfeleinknek

Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről. A jármű rendszeres karbantartása fontos a biztonságos autózás érdekében. Mi segítünk Önnek.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.
Foglaljon szerviz időpontot itt:

Ön fontos számunkra és mi gondoskodunk járművéről.

Köszönjük, hogy kitöltötte az űrlapot!
Při vyplňování formuláře se něco pokazilo. Zkuste to znovu.

BUSINESS LEASE Hungary Kft.
H-1134 Budapest, Dózsa György út 146-148. 6. em.
Adószám: 13110123-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-966983