30.10.2020
No items found.

KOMPAKT TRÉNING - VEZETÉSTECHNIKA

A Business Lease Hungary és a Drivingcamp Hungary a céges autók káreseményeit alapul véve dolgozta ki a moduláris rendszerű KOMPAKT vezetéstechnikai tréninget. A gyakorlat során a magyarországi cégautóknál leggyakrabban előforduló balesetek megelőzését gyakoroljuk. A képzés segítségével megismerjük a mindennapi életben hasznos és alkalmazható speciális vezetéstechnikát, amivel megelőzhetők a veszélyhelyzetek.

vezetestechnika

Tavaly ősszel partnereink küzöl három csapatot tudtunk fogadni a dedikált Business Lease napokon, de a rendezvényünk tovább folytatódik.A csoportok moduláris rendszerben mozognak a tanpályán. A KOMPAKT képzés keretein belül 1 elméleti és 4 gyakorlati modul kerül lebonyolításra. A képzés során a vezetéstechnikai készségeket fejlesztjük, amelynek eredményeképpen a résztvevők azonnal alkalmazható fogásokat sajátítanak el.

  • Vész - és célfékezés; - szlalom; - kanyartechnika;
  • Alul-, illetve túlkormányzottság kezelése;
  • Ideális ív;
  • Vészhelyzeti szituációk – rántó-pados gyakorlat
Jelentkezzen

Részvételi feltételek: érvényes 'B' kategóriás jogosítvány.Használt pályamodulok: M1 - M2 - M3 - M4Maximális csoportlétszám: 8 főInstruktor: 1 fő / csoportIdőpont: egyeztetéssel, folyamatosan

DRIVING CAMP

tanpalya_map

A drivingcamp Hungary Közlekedésbiztonsági és Vezetéstechnikai Központ, mint Európa egyik legkorszerűbb létesítménye, szigorú minőségpolitikát folytat német sztenderdek szerint. Budapesttől csupán 24 km-re, az M1-es autópálya mellett, több mint 220.000 m2-es területen. Így a vezetés – szakképzett instruktoraik irányításával – élménnyé válik.HVG újságírójának cikke a tréngről.

KOMPAKT TRÉNING - modulok

vezetestechnika

Dinamikus rántópad modul

Az egyedülállóan nagy területű, 90 méter hosszú, különösen csúszós felület nagyon sok lehetőséget biztosít a mindennapi vészhelyzetek kezelésének gyakorlására. A modulon a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzését, stabilizálását, valamint különböző fékezési és kikerülési manővereket gyakorlunk úgy, hogy ezek a tapasztalatok beidegződéssé váljanak.

vezetestechnika_02

Multifunkcionális modul

A modul nagy területének köszönhetően rendkívül sokoldalú felhasználást tesz lehetővé: előtérben a különböző fékezési technikák (pl. vészfékezés akár a jármű oldalanként eltérő tapadású felülete esetén, vagy akár célfékezés), a jármű irányítása (pl. kormányzástechnika, szlalom, kikerülés, vagy akár a helyes előretekintés megtanulása), illetve ezek bármely kombinációja. A pálya további különlegessége, hogy egy Aquaplaning medence is található rajta, ahol teljes biztonsággal gyakorolható az úton olyan nagyon nemkívánatos vízen futás helyes kezelése.

vezetestechnika_03

Lejtős hajtűkanyar modul

Nincs is annál kellemesebb meglepetés, mint amikor egy 9%-os lejtő alján a jeges hajtűkanyarban nem szalagkorlát és szakadék, hanem egy száraz, jól tapadó biztonsági sáv vár ránk! A célfékezés és a kanyartechnika fejlesztése extrém viszonyok között. A hegyvidéki modulunk tetején egy dinamikus rántópad is beépítésre került, hogy a gyakorlás még izgalmasabb és hatékonyabb legyen. 

vezetestechnika_04

Körpálya modul

Tudjuk, hogyha kanyarban intenzíven gyorsítunk, mikor fog oldalirányba kitörni a járművünk a fizikának engedelmeskedve? Tudjuk, hogy mit jelent az oly sokszor elhangzó autós kifejezés, az alul-, vagy túlkormányzottság? A 80 méter átmérőjű óriás körpályánkon saját tapasztalatából fogja ezeket az információkat megszerezni, és mindezt a lehető legnagyobb biztonságban. A modulon a motorkerékpárosok képzésére egy speciális rántópad is kialakításra került.

Kérdése van?

email: e.turzo@businesslease.hutel: +36 1 886 9250

Felvesszük önnel a kapcsolatot

Adja meg elérhetőségét, visszahívjuk
Köszönjük megkeresését. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Oops! Something went wrong while submitting the form.