9.4.2019
No items found.

Kormányfogás - nem csak lízing autókhoz

A Business Lease kompakt vezetéstechnikai képzés elméleti részén Szegvári Krisztián oktató beszélt a helyes kormányfogásról és jelentőségéről.

Ha ráguglizunk, hamar kiderül, hogy 9 óra - 3 óra állás a megfelelő pozíció a régebben oktatott 10 óra 10 helyett. Ezzel a fogással tudjuk elengedés nélkül a legnagyobb kormányfordulatot elérni. A 9 órás fogással valamivel több mint egy felet lehet fordítani anélkül, hogy összeakadna a kezünk. Érdemes néha a dugóban átlesni a másik autóba, a szomszéd hallott-e a helyes kormányfogásról, mivel felmérések szerint hazánkban a sofőrök 96% nem alkalmazza ezt.[caption id="attachment_3266" align="alignnone" width="1200"]

Kormányfogás összes variáció

Nagyjából összeszedtük a kínálatot.[/caption]Változatos megoldásokkal találkozhatunk, a térddel egyensúlyozó szendvicsevőstől a menő-csajozós egytenyeres változatig. A baleseti helyszínelők az egytenyeres vezetőknél frontális ütközés után pontosan meg tudják állapítani a baleset pontos idejét a vezető homlokába beépülő karóra mutatóiból.

Lízing autónál is kormányfogás

Jótanács haladóknak

A hüvelykujjunkat akasszuk be a kormányba, hogy kátyuba hajtva se kapja ki a kezünkből az autó a kormányt. Viszont, ha terepezünk a menő SUV autónkkal, akkor ezt felejtsük el, hacsak nem akarunk az ujjunkat 180 fokban visszahajtva a balesetin kikötni.Balesetmentes közlekedést kíván a Business Lease csapata. Ha ezért Ön is aktívan szeretne tenni, jöjjön el vezetéstechnikai tréningünkre.

Vezetéstechnikai oktató

Felvesszük önnel a kapcsolatot

Adja meg elérhetőségét, visszahívjuk
Köszönjük megkeresését. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Oops! Something went wrong while submitting the form.