12.4.2016
No items found.

Fontos információk a káreseményekkel kapcsolatos javításokról

Tisztelt Ügyfeleink!

A Business Lease Hungary Kft. folyamatosan törekszik a magasabb szintű ügyfélkiszolgálásra, szem előtt tartva az ügyfeleinktől kapott visszajelzéseket. Jelen levelünkben, a kárrendezéssel valamint karosszéria munkával kapcsolatos információkat szeretnénk megosztani Önökkel.Cégünk teljes körű kontrollt kíván gyakorolni a biztosítási eseményekhez kapcsolódó javítások felett. Ezt elősegítendő az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a káresemények ügyintézési folyamatában bekövetkezett változásokról.

Új dedikált karosszériajavító hálózat

A javítások illetve a szolgáltatás minőségének javítása érdekében a Business Lease Hungary Kft. mind Budapesten, mind vidéken egy kiemelt karosszériajavító partneri hálózat kialakításán dolgozik. Budapest és vonzáskörzetére a döntés már megszületett, a vidéki partnerek kiválasztása még folyamatban van.

A partneri együttműködés átalakításának köszönhetően az ügyfeleink által elérhető szolgáltatások köre bővült, az alábbiak szerint:

  • Ingyenes hozom-viszem (30 km vonzáskörzeten belül)
  • Csereautó (nem feltétlenül kategória azonos) biztosításra történő tényleges javítás idejére ingyenes (a tényleges javítás a biztosító jogalapi visszaigazolása és alkatrész megléte után kezdődik el).

Cégünk az elvégzett karosszéria munka minőségének biztosítása érdekében külső, független szakértő bevonásával rendszeres minőségellenőrzést végez. A vizsgálat kiterjed a biztosító által előírt javítások elvégzésére, illetve a szükséges alkatrészek cseréjére, továbbá a munka minőségére és az alkalmazott technológia ellenőrzésére is.

Fenti változások pozitív következménye az Önök számára a következő:

  • Addicionális ingyenes szolgáltatások igénybevételének lehetősége a kiemelt partnerek esetében.
  • A javítások és az ehhez kapcsolódó folyamatok magasabb szintű ellenőrzése, ezáltal probléma mentesebb ügymenet.
  • Nagyobb szintű kontroll a javítási költségek terén, mely kedvező hatást gyakorolhat a lízingdíjra.
  • Kiemelt javítói hálózat részéről rugalmas ügyfélkezelés.

Üvegjavítások

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Business Lease, az üvegkárok javítását, illetve a szélvédőcserét nem kívánja hivatalos márkaszervizekben végeztetni. Kiemelt üvegkár partnerünk a Pilkington és a Carglass, amelyek országos hálózattal rendelkeznek, egyéni igények és bizonyos feltételek megléte esetén, a helyszínen is végeznek javításokat. Ezen részletekről kérjék a két kiemelt partnerünk tájékoztatását.

Karosszériajavító, valamint üvegjavító partnereinket elérheti az alábbi linken: http://locator.businesslease.eu/businesslease-hu/hu_HU/

Kapcsolattartás

Amennyiben a kárrendezési folyamattal, vagy egy konkrét kárüggyel kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük elsődlegesen a kárrendezési tanácsadónkhoz szíveskedjenek fordulni az alábbi elérhetőségeken:

Híj Andrea Vezető kárrendezési tanácsadó

Telefon: +36 (1) 886 9299 vagy +36 (20) 922 52 76

E-Mail: insurance@businesslease.hu

Fontos Tudnivalók

Annak érdekében, hogy a fent részletezett módosítások, valamint az Önök számára elérhető előnyök és többletszolgáltatások megvalósuljanak, az alábbi szempontokra szeretnénk nyomatékosan felhívni a figyelmüket.

  • A kárrendezés érdemi, stratégiai kérdéseiben kizárólag a Business Lease Hungary Kft-vel, mint az érintett gépjármű tulajdonosával tartsák a kapcsolatot.
  • Amennyiben nem a dedikált karosszériajavító hálózatot veszik igénybe, cégünk fenntartja magának a jogot a gépkocsi átszállításra, valamint a felmerülő költségek továbbszámlázására Önök felé.
  • Amennyiben önálló üvegkárokat más partnernél kívánnának javítani, ebben az esetben a Business Lease Hungary Kft. nem fogja engedélyezni a javítás elvégzését. Ha a javítás valamilyen okból mégsem a dedikált üvegjavító partnereknél került elvégzésre, cégünk fenntartja magának a jogot a felmerülő költségek továbbszámlázására Önök felé.

Bízunk benne, hogy a fenti információk hasznosak az Önök és kollégáik számára. Felmerülő kérdés esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel:

A Business Lease Hungary Kft. Operációs Csapata

Felvesszük önnel a kapcsolatot

Adja meg elérhetőségét, visszahívjuk
Köszönjük megkeresését. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Oops! Something went wrong while submitting the form.