18.12.2019
No items found.

Business Lease - A passion for mobility

Szenvedélyünk a mobilitás

[caption id="attachment_3988" align="alignnone" width="231"]

Elias Drakopoulos, CEE Business Lease vezérigazgatója

Elias Drakopoulos, CEE Business Lease vezérigazgatója[/caption]A Business Lease 30 éve kínál ügyfeleinek a lehető legjobb mobilitási megoldásokat. Jelenleg a Business Lease ügyfelei öt közép-európai piacon választhatnak a mobilitási megoldások közül. Az irány továbbra is változatlan: lehető legjobb szolgáltatást nyújtani a flottatulajdonosnak, a flottavezetőnek és sofőrnek. Egy olyan holland cég, amelynek gyökerei az autóipari és új mobilitás üzletágából erednek, Közép-Európában ugyanazokat a megoldásokat szolgáltatja, mint a nyugat-európai piacokon.A Business Lease az öt közép-európai piacon erőteljesen van jelen: Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Ugyanakkor a történet nem arról szól, hogy a legnagyobbak, hanem a legjobbak legyünk. "A volumen hajszolása helyett a szolgáltatás minőségére koncentrálunk és nem elsődleges célunk a legmagasabb piaci pozíciók elérése." - mondta Elias Drakopoulos, a CEE Business Lease vezérigazgatója. "Szilárd piaci megoldások biztosítása érdekében nemzetközi ügyfeleinket a Business Lease International csapata támogatja. Számos nemzetközi ügyfél működik regionális, európai és akár globális szinten is. Az Business Lease International segítségével mindhárom szintre kínálunk megoldásokat, miközben garantáljuk a szolgáltatásaink kiemelkedően magas minőségét.

Operatív lízing - tartósbérlet

A Business Lease három központi termékre összpontosít. A legfontosabb a teljes körű operatív lízing, egy olyan termék, amely Közép-Európa összes B2B flottájának csak körülbelül 20% -ában van jelen. „Ha összehasonlítjuk ezt néhány nyugat-európai ország adataival, ez könnyen elérheti a 60–70% -ot. Nyilvánvaló, hogy itt áll a legnagyobb növekedési potenciálunk ”- kommentálta Elias Drakopoulos.

Cégautó flotta menedzsment

Ez a Business Lease második legfontosabb terméke. Némely esetben elengedhetetlen, hogy a cégautó saját tulajdonban maradjon. A Business Lease rendelkezik azzal a szakértelemmel, hogy összehangolja cégautó szabályozást és folyamatokat. Így a flottamenedzsment igénybe vevők ugyanolyan szintű szolgáltatást élvezhetnek, mint azok, akik lízingen keresztül használják a cégautókat.

Rövid távú cégautó bérlet

A Business Lease harmadik kiemelt területe a rövid távú bérlet. Cégünk lízingen kívüli B2B ügyfelek számára is lehetővé teszi ezt a szolgáltatást. A rövid távú cégautó bérlet a Business Lease-en keresztül kényelmes megoldás. Alig kell hozzá bármilyen különös plusz teendő, és az „egy szerződés – egy számla” modellünk garantálja az optimális szolgáltatást.

Elektromos úttörő

A közép-európai piacra lassan becsorognak az elektromos járművek. A Business Lease volt az első lízingcég, amely körülbelül öt évvel ezelőtt a Tesla modelleket kínált operatív lízing konstrukcióban. "Általánosságban a közép-európai piacokon az tapasztaljuk, hogy nincs elegendő állami támogatás az infrastruktúra fejlesztésének fellendítéséhez" - mondta Drakopoulos. „Ezenkívül nem mindenhol nyújtanak adókedvezményeket az elektromos cégautók használóinak.” Mindezek ellenére a Business Lease ugrásra készen áll az villanyautók nagyobb léptékű bevezetésére.Tehát mi a közép-európai piac jövője? Mivel Közép-Európa hatalmas potenciált kínál a további növekedéshez, a Business Lease továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújt új innovatív szolgáltatásokkal kombinálva valódi partneri viszonnyal az ügyfelei felé. A jövőbeli trendekre válaszul más mobilitási lehetőségeket is feltárunk és fejlesztünk, amelyeket közép-európai ügyfeleinknek hamarosan szeretnénk bemutatni.Forrás: FleetEurope #10

Business Lease cikk

Felvesszük önnel a kapcsolatot

Adja meg elérhetőségét, visszahívjuk
Köszönjük megkeresését. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Oops! Something went wrong while submitting the form.