Azonnali megoldás? Segítünk!

COVID INFORMÁCIÓ – A március 8-án életbe lépő intézkedések a szolgáltatásainkat nem érintik. Szervizeink, szolgáltatóink változatlanuk elérhetőek.

 

Ön fontos a számunkra. Ezért szeretnénk gondját viselni autójának. Ennek fontos része a karbantartás: mindenki biztonságos autóra vágyik, mely soha nem hagyja cserben. Mi örömmel segítünk ebben is!

ASSISTANCE – mozgásképtelen járműnél | hét minden napján | 0-24 | Tel: +36 1 886 9288.

CALL CENTER – gyors szerviz-bejelentkezés és a hatékony kárügyintézés | hétfőtől – péntekig 8:30-17:00 között | +36 1 600 0999 |Online adatlap | Email: callcenter@businesslease.hu

Központi szám – hétfőtől – péntekig 8:30-17:00 között | +36 1 886 9250 | Email: info@businesslease.hu 

GUMICSEREONLINE gumiszerviz-kereső

 

Assistance:
+36 1 886 9288

 

Szerviz-időpont:
+36 1 600 0999

 

Kárügyintézés:
+36 1 600 0999

 

Központi szám:
+36 1 886 9250

 

kárbejelentés menete

KÁRBEJELENTÉS

KORONAVÍRUS MIATTI VÁLTOZÁSOK – KÁRÜGYINTÉZÉS

Fontos! A vírus helyzettől függetlenül a kárbejelentési kötelezettség a biztosító felé kötelező (casco károknál 48 óra, KGFB károknál 30 nap. Késedelmes kárbejelentés esetén a járvány ellenére a biztosító elzárkózhat a fizetési kötelezettség alól, mivel a kárt telefonon, ill. e-mailben is be lehet jelenteni. A kárbejelentéshez továbbra is szükséges a kitöltött kárbejelentő, jogosítvány, forgalmi másolat és (min. 2 autó ütközése esetén) kék-sárga baleseti bejelentő, ill. rendőrségi jegyzőkönyv ha van.

Kárbejelentés

 

* * *

 

Mi a teendő, ha a lízingelt autómat baleset éri?

 

A káresemény, közúti baleset váratlanul éri az autóst, nem lehet rá felkészülni. A Business Lease csapata Ön mellett áll és segít Önnek abban, hogy a cégautó kárbejelentése időben megtörténjen. A későbbi kárrendezési ügyintézést megkönnyíti, ha Ön is tisztában van azzal, hogy mi a teendő egy ilyen szituációban.

kárbejelentő

Két vagy több autó ütközésekor:  az Európai baleseti bejelentő (kék-sárga nyomtatvány) vagy Online applikáció kitöltése után értesítse a Call Center munkatársait, akik tájékoztatják Önt a további teendőkről.

’Az európai baleseti bejelentő helyes kitöltése nagyon fontos. Az érintettek a bejelentő egy példányát vegyék magukhoz (a károsult az eredetit). Ne feledkezzünk meg az esetleges tanúk nevének és lakcímének feltüntetéséről. Ha nincs komoly vita a felek között, ismertessük el a károkozó felelősségét írásban, mert utólag ezt nehéz behajtani. Ha van kéznél fényképező gép vagy telefon, készítsünk fényképet a baleset helyszínéről. A vezető személyére és a járműre vonatkozó adatokat érdemes ellenőrizni.’

Egy résztvevős baleset: Természetesen, ha nincs több résztvevő, mert  parkolás közben történt sérülés a cégautón, akkor a kék-sárga nyomtatvány kitöltése szükségtelen és azonnal lehet értesíteni a Call Center munkatársait.

nyomtatványok a kárfelmérésre

1. SZÜKSÉGES ADATOK

  • EU kárbejelentő vagy rendőrségi jegyzőkönyv (esetlegesen)
  • Rendszám
  • Autó típusa
  • A felmerült probléma

jelentse be a kárt

2. KERESSEN MINKET!
Értesítse a Business Lease Call Center munkatársát, adja meg e-mail címét, melyre munkatársunk elküldi Önnek a megfelelő biztosítási kárbejelentő adatlapot.
Business Lease Call Center – hétfő – péntek 8:30-17:00 Tel: + 36 1 600 0999 | Online adatlap| Email: callcenter@businesslease.hu 

kárbejelentő

3. TÖLTSE KI AZ ADATLAPOT!
Töltse ki a kárbejelentő adatlapot és két napon belül jutassa vissza a Call Center munkatársának.

4. IDŐPONTEGYEZTETÉS!
A kárbejelentő alapján a Business Lease Call Center kárfelmérési időpontot egyeztet a szervizzel.

Mit vigyek a kárfelmérésre? A kárfelmérés során legyenek Önnél az eredeti kitöltött kárbejelentő nyomtatványok és személyi okmányok.

Rendőrt kell hívni ha… 

a másik félnek nincs KGFB (kötelező felelősség biztosítása),
a másik fél elhagyja a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül,
a felek között a felelősség kérdése vitatott.
Személyi sérülés esetén azonnal értesíteni kell a mentőket, valamint a rendőrséget.

sérült autó javítása

 

 

 

 

Mikor kerül javításra az autóm?

Kárfelmérés után tud egyeztetni időpontot a szervizzel a sérült autó javítására.

sérült autó szállítása

 

 

 

 

Mit tegyek, ha nem tudok tovább menni az autómmal?

Mozgásképtelen járműnél hívja a Business Lease assistance szolgálatát (+36 1 886 9288). Szolgáltatásunk a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll. Négy napra díjmentes csereautót is biztosítunk.

Letölthető casco és KGFB feltételek

Itt letölthetők a casco biztosítás és kötelező-felelősségbiztosítás feltételei, melyek részletes képet adnak a kárrendezés teljes menetéről.

 

KÉRDÉSE VAN?

Hívjon minket vagy írjon nekünk! Telefonszámunk: +36 1 886 9299, e-mail címünk: insurance@businesslease.hu.

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.