Azonnali megoldás? Segítünk!

COVID INFORMÁCIÓ – A március 8-án életbe lépő intézkedések a szolgáltatásainkat nem érintik. Szervizeink, szolgáltatóink változatlanuk elérhetőek.

 

Ön fontos a számunkra. Ezért szeretnénk gondját viselni autójának. Ennek fontos része a karbantartás: mindenki biztonságos autóra vágyik, mely soha nem hagyja cserben. Mi örömmel segítünk ebben is!

ASSISTANCE – mozgásképtelen járműnél | hét minden napján | 0-24 | Tel: +36 1 886 9288.

CALL CENTER – gyors szerviz-bejelentkezés és a hatékony kárügyintézés | hétfőtől – péntekig 8:30-17:00 között | +36 1 600 0999 |Online adatlap | Email: callcenter@businesslease.hu

Központi szám – hétfőtől – péntekig 8:30-17:00 között | +36 1 886 9250 | Email: info@businesslease.hu 

GUMICSEREONLINE gumiszerviz-kereső

 

Assistance:
+36 1 886 9288

 

Szerviz-időpont:
+36 1 600 0999

 

Kárügyintézés:
+36 1 600 0999

 

Központi szám:
+36 1 886 9250

 

Szezonális gumicsere

Válassza ki a gumiszervizt – Ügyfeleinknek küldtünk értesítést, melyik gumiszolgáltató várja autóját a szezonális gumicserére. Ha nem érkezett meg az értesítő, Online gumiszerviz-keresőben meg tudja nézni, ki a szolgáltató.

 

Jelentkezzen be a szervizbe – A szolgáltatónál jelentkezzen be a gumicserére. Minden esetben olyan átszerelési helyszínt válasszon, ahol az lízingelt gépjármű tartósan tartózkodik (lakóhely vagy telephely szerint).
FONTOS!  COVID-19 Szolgáltatóink a koronavírus miatti nehézségek ellenére rendelkezésre állnak, hogy a kormányzati intézkedéseket figyelembe véve, elvégezzék ügyfeleinknek a szezonális gumicserét. Gumis partnereinkkel folyamatosan egyeztetünk, hogy optimális megoldást nyújtsunk a szezonális abroncscserében. A partnereink arról tájékoztattak minket, hogy az abroncs-szállítási idők némileg meghosszabbodtak, ezért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. A gumiszervizekben a munkatársak azon fáradoznak, hogy minden gépkocsihasználónak mielőbb megoldják az abroncscserét.

Abroncs Kereskedőház
Online bejelentkezés | Teljes Partner lista | Bejelentkezési útmutató

Marso Gumiszerviz
Online Bejelentkezés  | Teljes Partnerlista | Bejelentkezési útmutató

Gumiflex Gumiszerviz
Online bejelentkezés | Teljes Partnerlista

Good Year Gumiszerviz
Teljes Partnerlista

 

ELLENŐRIZZEN! – A sérüléseket és a profilmélységet tüntessük fel a munkalapon és aláírásunkkal igazoljuk annak átvételét

 

FUTÓMŰ – Ha észreveszi, hogy az abroncs nem egyenletesen kopik, az a nem megfelelő futómű beállításra utalhat. Ebben az esetben haladéktalanul forduljon szakszervizhez!

 

 

Cikkünkben adunk pár tippet és jótanácsot ügyfeleinknek, ha eljön
a szezonális gumicsere ideje.

 

 

 

 

 

Gyakori kérdések Szezonális gumicsere

8 tanács gumicseréhez
Érdemes időben jelentkezni az abroncs cserére, hogy ne kelljen heteket várakozással eltölteni. A gumicserével kapcsolatban megosztunk 8 hasznos tanácsot, amit érdemes figyelembe venni.
Defektes az autóm
Ha nincs pótkerék az autóban, Önnek azonnali segítségre van szüksége. A Business Lease-től Ön garantáltan segítséget kap a nap 24 órájában, az év minden napján. Road assistance csapatunkkal a következő telefonszámon léphet kapcsolatba: +36 1 88 692 88.   | Ha rendelkezésre áll a kocsiban a pótkerék és át tudják szerelni, a gépkocsi tovább közlekedhet. A további teendőkről a defekt oldalunkon tájékozódhat.
Mikor kell lecserélni a nyári gumiabroncsokat télire?
Azt javasoljuk, hogy valamikor október 1 és december 1 között tetesse fel a téli abroncsokat. Fontos, hogy időben foglaljon időpontot a cserére, hogy elkerülje a hosszas várakozási időt. Minden esetben küldünk értesítést a szezonális gumiabroncs cserével kapcsolatosan. Amennyiben nem kapta meg tájékoztatónkat, akkor kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a következő telefonszámon: +36 1 886 9250.
Mikor kell lecserélni a téli gumiabroncsokat nyárira?
Azt javasoljuk, hogy valamikor március 1 és május 1 között tetesse fel a nyári abroncsokat. Fontos, hogy időben foglaljon időpontot a cserére, hogy elkerülje a hosszas várakozási időt. Minden esetben küldünk értesítést a szezonális gumiabroncs cserével kapcsolatosan. Amennyiben nem kapta meg tájékoztatónkat, akkor kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a következő telefonszámon: +36 1 886 9250.

Kérdése van?

Hívjon minket vagy írjon nekünk! Telefonszámunk: +36 1 886 9250, e-mail címünk: service@businesslease.hu.

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.