Cégautó kölcsönzés

Csak rövidebb, átmeneti időszakra szeretne kölcsönözni céges bérautót? Semmi gond.

Válassza rövidtávú bérautóinkat!

Mit jelent a rövidtávú cégautó kölcsönzés?

Fontos különbség az autólízinghez képest, hogy amíg egy bérautót jellemzően 2 hét és 1 év közötti periódusban használnak a cégek, addig az autólízing egy hosszabbtávú, akár 5-7 éves elköteleződést is kíván a szerződő felektől.

Kötelezettség nélküli árajánlatot szeretne? Jelezze felénk!

Árajánlat kérése

Mikor lehet előnyös a rövidtávú cégautó kölcsönzés?

Számos ilyen eset előfordulhat. Például:

 • Új alkalmazott érkezett a céghez és rövid időn belül szüksége van egy céges járműre
 • A megrendelt céges gépkocsi nem érkezik meg időben
 • Gyors helyettesítésre van szükség
 • külföldi partnerek utaztatásához rövid időre plusz autóra van szükség

Rövidtávú cégautó kölcsönzés egy rugalmas megoldás cége igényszerinti mobilitásának biztosítására. Csak néhány napról van szó, esetleg egy teljes évről?

Nem probléma!

Businessrent powered by Business Lease szolgáltatásunkkal rövid határidőn belül, kedvező feltételekkel veheti használatba az igényeinek megfelelő cégautót.

 

Mit jelent az igény szerinti mobilitás?

Alkalmazkodunk az ön igényeihez. Munkatársaink a szerződéskötéskor megállapított feltételeknek megfelelően – bizonyos esetekben térítésmentesen – viszik el önnek a bérelt cégautót oda, ahova kéri, illetve a bérlet végén hasonló feltételekkel gondoskodnak a jármű visszaszállításáról is.

Rövidtávú cégautó bérlés akár néhány napon belül megoldás lehet a mobilitási problémákra. Keresse fel munkatársainkat, akik a bérlés pontos menetéről, illetve a szerződéskötés feltéleleiről további információkkal látják el önt.

 

A cégautókölcsönzésről röviden

 • SZÍNES AUTÓFLOTTA – Saját flottánkban több kategóriájú bérautó közül választhat, amelyek felszereltsége megfelel mindannak, ami egy üzleti célú autó használatától elvárható.
 • TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS – Több kategóriában, teljeskörű szolgáltatással és az ön mobilitását megkönnyítő extrákkal kínáljuk flottaautóinkat. A bérlés díja minden esetben tartalmazza többek között az autópályamatricát, a szezonális gumikat és a 0-24 órás Assistance szolgáltatás is, amely igény szerint külföldön is elérhető.
 • EXTRÁK – Hozom-viszem szolgáltatásunk bizonyos esetekben térítésmentesen elérhető. Ennek részleteiről munkatársaink adnak további felvilágosítást.
 • RUGALMASSÁG – A bérelt autó rövid határidő alatt átvehető és vissza is adható, a kölcsönzés időtartama az ön igényei szerint tetszőlegesen módosítható.

 

Bérautó ajánlatunk

Az alábbi linken található bérautó ajánlatunk minimum 30 napra szóló megrendelés esetén érvényes.

Kölcsönözhető cégautóink

 

Mit tartalmaz a kölcsönzési díj?

A rövidtávú bérautó kölcsönzési díja tartalmazza:
 • Autópálya matricát
 • Havonta 3 300 km futást (napi 110 km)
 • KGFB és Casco biztosítást
 • Cégautóadót
 • 0-24 órás Assistance szolgáltatást (akár külföldön is)

 

Cégautó kölcsönzés előnyei

A cégautó kölcsönzésnek számos előnye van:

 • RUGALMAS ÉS GYORSAN IGÉNYBE VEHETŐ – Akár néhány nap alatt cégautóhoz juthat úgy, hogy mindez nem jár együtt hosszútávú elköteleződéssel.
 • RÖVID HATÁRIDŐVEL FELMONDHATÓ – Amennyiben úgy dönt, hogy már nincs szüksége a járműre, akkor csupán jeleznie kell felénk és rövid határidőn belül, kötelezettségek nélkül megszüntethető a szerződés.
 • KÖNNYEN ÁTVEHETŐ – Megfelelő feltételek mellett lehetőség van hozom-viszem szolgáltatás igénybe vételére.
 • MEGBÍZHATÓ – Bérelhető autóinkat kifogástalan minőségben, az évszaknak megfelelő műszaki állapotban kínáljuk ügyfeleinknek. Amennyiben mégis probléma merülne fel, 0-24 óráig elérhető Assistans szolgáltatásunkkal rendelkezésre állunk.
 • TERVEZHETŐ – A bérleti díj a legtöbb esetben napidíjként kerül meghatározásra, így a cégautó kölcsönzése kiszámítható és tervezhető.

Hosszabb időre szeretnék autót bérelni!

 

GYORS AUTÓÁTADÁS – SZÍNES AUTÓFLOTTA

Saját flottánkban többféle kategóriájú autót talál, amelyek rövid határidőn belül átvehetők. Az sem jelent problémát, ha időközben kiderül, hogy önnek magasabban felszerelt üzleti célú cégautóra van szüksége, mert bármikor megváltoztathatja az autó kategóriáját.

A bérelhető járműveink jól karbantartott modellek, rendszeresen szervizeltek és az évszaknak megfelelő műszaki állapotban vannak, így önnek nem kell aggódnia a biztonság miatt.

Az igényeinek megfelelő autó kiválasztásában munkatársaink segítenek.

 

TELJESKÖRŰ BÉRAUTÓ SZOLGÁLTATÁS

Teljeskörű szolgáltatásunk keretében biztosan talál olyan cégautót, ami az ön igényeinek megfelel. Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik segítenek a felhasználás céljának megfelelő jármű kiválasztásában, valamint tájékoztatják önt a felszereltséggel, a kiegészítőkkel és az egyéb extrákkal kapcsolatos lehetőségekről.

 

RUGALMAS BÉRLETI IDŐTARTAM és ADÓZÁS

Bármelyik cég életében előfordulhat, hogy a megrendelt céges autó nem érkezik meg időben, vagy egy külföldi munkatárs még egy hónapig marad a cégnél, esetleg olyan partnerek érkeznek, akik utaztatásáról gondoskodni kell.

A rövidtávú cégautóbérlés ilyen esetekben tökéletes megoldás, hiszen a bérlet időtartama tetszőlegesen módosítható, a szerződött időtartamot rugalmasan kezeljünk.

Ha időközben úgy dönt, hogy még sincs szüksége a járműre és a szerződés lejárta előtt hozná vissza, akkor a szerződésben meghatározott minimális napi bérleti időtartam letelte után ezt minden kötelezettség nélkül megteheti. Nincs más teendője, mint jelezni felénk, hogy leadná az autót és mi néhány napon belül visszavesszük öntől.

A rövidtávú cégautó kölcsönzés egyik nagy előnye, hogy ön mentesül az autót terhelő kiadásoktól. A szerződésben megállapított bérleti díjon kívül semmilyen költséggel nem kell számolnia, hiszen az tartalmazz az adókat, a biztosításokat és a szervizköltségeket is. Ha már nincs szüksége az autóra, akkor kötelezettség nélkül visszaadhatja, így gond nélkül csökkentheti cége költségeit. Mivel az autó nem kerül a cég tulajdonába, így önnek az amortizációra és az autó esetleges eladására sem lesz gondja.

A rövidtávú bérautó szolgáltatásnál előre meghatározott költségkerettel tud kalkulálni, hiszen a költségek fixek és előre kiszámíthatók, így a szolgáltatás igénybevétele tervezhető. A bérleti díj a vállalat költségvetésébe könnyen beilleszthető, mert a szerződéskötéskor megállapított bérleti díjon kívül nincs egyéb rejtett költség, ami a céget terhelné.

Válasszon bérautót!

 

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK BÉRAUTÓINKHOZ

 

Biztosítások

A bérelt járműhöz garantálnuk kötelező felelősség biztosítást és casco biztosítást egyaránt.

Karbantartás

A karbantartás a mi gondunk. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső szerviz partnerünket több mint 120 tagból álló országos hálózatunkból. Vegye igénybe a hozom-viszem szolgáltatásunkat, és mi intézzük a többi teendőt.

Szezonális abroncscsere

Több száz gumiszervizt tartalmazó hálózatunkat online felületen tudja elérni. Gyorsan és hatékonyan foglalhat csereidőpontot, szezonváltáskor az Önhöz közel található szolgáltatóhoz.

Assistance

Bármilyen meghibásodás vagy baleset esetén segítünk Önnek. A rövid távú bérleti konstrukcióban éppúgy mint a tartósbérletnél az Assistance szolgáltatás a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll egész Európa területén. Ha nem tud tovább közlekedni az autó leállása miatt, hívhatja dedikált segélyvonalunkat és segítünk.

Éves autópálya matrica

Minden bérautónkhoz biztosítunk éves autópálya matricát, így Önnek nem marad más csak a vezetés élménye… és a rendszeres tankolás.

Baleseti ügyintézés

A Business Lease szerződött javítópartnerei az Ön rendelkezésére állnak. Online felületen keresztül tud bejelentkezni és időpontot foglalni. Tapasztalt kollégáink segítik zökkenőmentes ügyintézést.

Sofőrszolgálat – hozom/viszem szolgáltatás

Nem hagyjuk Önt autó nélkül. A bérelt gépjármű javítása és karbantartása alatt Budapesten hozom-viszem szolgáltatást biztosítunk, mivel tisztában vagyunk vele, hogy gyakran az időhiány jelenti a legnagyobb problémát az autók szervizével kapcsolatban. Figyelembe vesszük az Ön időbeosztását és ahhoz alkalmazkodunk. A budapesti hozom-viszem szolgáltatásunkkal megkönnyítjük Önnek az ügyintézést.

ÉRDEKLI A CÉGAUTÓ KÖLCSÖNZÉS?

Hagyjon üzenetet

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.

Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Expert Writing Services to Meet Your Academic Requirements Master Your Essays with Expert Writing Services Quality Essays Crafted with Precision and Care Get the Perfect Essay Results with Our Professional Writing Services