Cégautó gazdaságosan és kényelmesen

Operatív lízing

 

 

A gondtalan vezetés élménye. Fix ár és jó szolgáltatás.

Az operatív lízing a legnépszerűbb lízing forma, mivel kezdő beruházás nélkül Öné lehet a cégautó. Egyszerűsödik a könyvelés és az adózás. A legnagyobb szintű ÁFA visszaigénylés az operatív lízingnél van. Egyszerűsödik a cégautó adminisztráció. A cégautó kezelését a flottakezelő lízingcég végzi. Az operatív lízing jól tervezhető, legtöbbször nincsenek nem várt költségek. A maradványérték-kockázat a lízingcégé. A futamidő végén a cégautó értékesítése nem a használónak, hanem a flottakezelő lízingcégnek jelent kockázatot.

 

Kötelezettség nélküli árajánlatot szeretne? Jelezze felénk!

Árajánlat kérése
Cégautó ikon

Operatív lízingről röviden

Ez a lízingtípus azt jelenti, hogy a lízingelt autó a mi tulajdonunkban marad, és mentesítjük Önt minden lehetséges teher alól. Gondtalan közlekedés az alkalmazottak számára és mi viseljük az összes kockázatot.

Nagyra értékeljük az átláthatóságot. Fix havidíj, magas szintű szolgáltatások, szakértő kollégák. Levesszük a terhet a válláról, így Önnek csupán a fő tevékenységére kell koncentrálnia, a gépjárművekkel kapcsolatos ügyeket mi intézzük Ön helyett.

 • Ezzel Ön a biztonságot választja.
 • Fix havi összeget fizet.
 • Nem lesznek váratlan költségek vagy maradványérték-kockázat.
 • A gépkocsik a mi mérlegünkben szerepelnek eszközként.
 • Mindent elrendezünk Ön helyett.

 

 

OPERATÍV LÍZING ELŐNYEI

Operatív lízing előnye

Cégautó választás
 • Költségként leírható
 • ÁFA visszaigénylés
 • Beszállító engedmények
 • Lízingcég mérlegében van
 • Jó hitelképességi mutató
 • Forrás felszabadulás

Extra szolgáltatások

Biztosítás
A lízingelt jármű minden biztosítását mi intézzük Ön helyett, legyen szó CASCO vagy kötelező felelősség biztosításról.

Karbantartás
A lízingelt autó karbantartásával és időszakos szervizzel kapcsolatban is állunk rendelkezésére. Call Centerünk segít Önnek a szervizben.

Csereautó/bérautó
Amíg nem érkezik meg a lízingelt autója kiválaszthatja a megfelelő bérautót, áthidalva ezzel a kimaradó néhány napot, hetet vagy hosszabb időszakot. A lízingelt jármű balesete vagy meghibásodása esetén hívja személyes kapcsolattartóját, csereautót biztosítunk Önnek.

Üzemanyagkártya
Kényelmesen és biztonságosan intézheti üzemanyag és egyéb kiegészítők (kenőanyag, autópálya-matrica, autómosás, stb.) vásárlását.

Gumiszolgáltatás
Megszervezzük a szezonális abroncscserét Ön helyett. Az online felületen tud időpontot foglalni, az Önhöz közel található szolgáltatóhoz. Gumihotel szolgáltatást is biztosítunk az abroncsok tárolására.

Baleseti ügyintézés
A Business Lease szerződött javítópartnerei az Ön rendelkezésére állnak. Call Centerünk segítségével tud bejelentkezni és időpontot foglalni. Tapasztalt kollégáink segítik a zökkenőmentes ügyintézést.

Assistance
Bármilyen meghibásodás vagy baleset esetén segítünk Önnek. Tartósbérleti konstrukcióban az Assistance szolgáltatás a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll egész Európa területén. Ha nem tud tovább közlekedni az autó leállása miatt, hívja dedikált segélyvonalunkat és segítünk.

Sofőrszolgálat – hozom/viszem szolgáltatás
Munkatársunk az Ön által megadott időben elmegy gépkocsijáért. Önnek nincs semmi más teendője, mint megrendelni a hozom-viszem szolgáltatást, és mi minden mást elintézünk.

FLOTTAMENEDZSMENT
Figyelem

Tartósbérlet vagy operatív lízing?

A tartósbérlet és az operatív lízing hazánkban ugyanazt a szolgáltatást jelenti. A flottakezelő lízingcég megvásárolja a kiválasztott autót és bérbeadja a lízingbevevőnek. Az autó a lízingcég mérlegében szerepel, ők számolják az értékcsökkenést. Az ügyfél a megbeszélt futamidő alatt havi rendszerességgel fix lízingdíjat fizet. Ennek az ÁFA tartalmát elszámolhatja.

A futamidő végén a gépkocsi a lízingcég tulajdonába marad. Az operatív lízingnél az önerő nem kötelező. Az így felszabadult összeg a vállalkozás fő tevékenységébe forgatható, nincs lekötve a gépjárműben. Viszont az önerő befizetésének van előnye is:  egyrészt, hogy kisebb a havi lízingdíj, másrészt az önerő ÁFA-nak fele visszaigényelhető.

Négy érv az operatív lízing mellett

Az operatív lízing legnagyobb előnye, hogy a cégautók karbantartását, ügyintézését, szervizét és adminisztrációját megoldjuk Ön helyett. Zökkenőmentessé tesszük a mindennapi autózást és garantáljuk, hogy nap mint nap biztonságosan közlekedhessen. Passion for mobility.

1

TERVEZHETŐSÉG

2

KISZÁMÍTHATÓSÁG

3

GAZDASÁGOSSÁG

4

EGYSZERŰSÉG

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.