A Business Lease Csoportról

Szenvedélyünk a mobilitás. Elkötelezettségünknek köszönhetően közel 30 éve vagyunk jelen az operatív lízing, a hosszútávú autóbérlés és a flottakezelés területén. Az AutoBinck Csoport tagjaként pedig több mint 100 éves autóipari tapasztalattal rendelkezünk. Készen állunk tehát, hogy a legmodernebb megoldásokat kínáljunk Önnek a már jól bevált, megbízható szolgáltatások mellett. A legmagasabb szintű kiszolgálásra számíthat, ha saját autóflottával rendelkezik, illetve ha flottamenedzserként vagy gépjárművezetőként dolgozik.

Országaink

Szemléletünk

Rugalmas, automatizált és személyre szabott mobilitási megoldásokat kínálunk. Az egyedi cégek és magánszemélyek eltérő igényei inspirálják minden lépésünket és fejlesztésünket. Ezekhez alkalmazkodva szolgáltatásaink között megtalálható az operatív és céges lízing, a hosszútávú autóbérlés és a céges autóflotta-kezelés is.

Küldetésünk

Vállalatunk változatos mobilitási megoldásai maximálisan kielégítik mind a cégek, mind a magánszemélyek elvárásait, a lízingtől az autóbérlésen át a flottakezelésig. Minden lépésünket szenvedély hajtja: elkötelezettség az iránt, hogy ügyfeleink számára innovatív termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk, a választás szabadságát kínálva számukra.

Jövőképünk

Egyetlen állandó dolog van az életben: a változás. Ezért cégünk is folyamatosan lépést tart a világ fejlődésével. Tevékeny időszak áll mögöttünk: az évek során rengeteg innovatív ötlettel, termékkel, technológiával és szolgáltatással tettük kényelmesebbé ügyfeleink életét, a céges lízing, hosszútávú autóbérlés és flottamenedzsent terén. A jövőnket pedig szintén a rugalmasság és a dinamizmus jegyében alakítjuk.

Elégedett ügyfél, élhető bolygó

A vállalat társadalmi felelősségvállalása része általános stratégiánknak. Az Ön segítségével a mobilitás valamennyi formáját fel tudjuk használni az Ön és a mi ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez. Ezzel párhuzamosan pedig csökkenteni tudjuk a költségeket. Célunk, hogy „zöld” flottákat működtessünk és ezzel bolygónk érdekeit szolgáljuk.

Múltunk

A Business Lease a kezdetektől fogva gazdag szolgáltatáspalettával áll az ügyfelek rendelkezésére a flottamenedzsment, az operatív lízing és a hosszútávú autóbérlés összes területén. Minden szaktudásunkkal és lelkesedésünkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel, gépjárművezetőinkkel, illetve beszállítóinkkal hosszútávú, sikeres üzleti viszonyt alakítsunk ki, amely összhangban áll a szlogenünkkel: Szenvedélyünk a mobilitás.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink, flottamenedzsereink és gépjárművezetőink maximálisan elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Az eredmény: egy dinamikusan fejlődő cég, melynek leányvállalatai világszerte megtalálhatóak. Jelen vagyunk Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában.

 

 1. 1907

  1907|AutoBinck Holding

  Az AutoBinck Csoport több, mint egy évszázada tevékenykedik az autóiparban. Története 1907-ben, Hágában kezdődött, egy Mercedes kereskedésben.

 2. 1989

  1989|Business Lease Hollandia

  A Business Lease Hollandia 1989-ben alakult. Rövidesen az első olyan holland lízingcéggé fejlődött, amely kiváló ügyfélelégedettségi mutatókkal büszkélkedhetett. Ennek elismeréseként 1994-ben megkapta az ISO 9001 minősítést is.

 3. 1996

  1996|Business Lease Csehország

  1996-ban Prágában alakult meg a Business Lease Csoport leányvállalataként a Business Lease Csehország. Erős, stabil, országos lefedettségű beszállítói hálózata lehetővé teszi, hogy a cég minden felmerülő igényt kielégítsen, ha operatív lízingről, hosszútávú autóbérlésről vagy flottakezelésről van szó. A nagy, nemzetközi ügyfelek mellett a kis- és középvállalatoknak is egyedi flottamenedzsment-szolgáltatásokat kínál.

 4. 1998

  1998|Business Lease Szlovákia

  1998-ban Pozsonyban alakult meg a Business Lease Szlovákia, mely 100%-osan a Business Lease Csoport tulajdonában áll. Tagvállalatunk biztos lábakon álló, országos lefedettségű beszállítói hálózattal rendelkezik, így eleget tud tenni a változatos, egyedi elvárásoknak is. A nagy nemzetközi ügyfelek sokrétű igényeinek kiszolgálása mellett testre szabott flottamenedzsmenttel és céges, operatív lízinggel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál a kis- és középvállalatoknak is.

 5. 2001

  2001|Business Lease Lengyelország

  A Business Lease Lengyelország 2001-ben alakult meg, immár több mint egy évtizedes tapasztalatával előkelő helyet szerezve az operatív lízing piacán. Tagvállalatunk erős, stabil, országos lefedettségű beszállítói hálózata lehetővé teszi, hogy minden felmerülő igényt kielégítsen. Nagy nemzetközi ügyfeleink kiszolgálása mellett egyedi flottamenedzsment-szolgáltatásokat kínálunk a kis- és középvállalatoknak is. A Business Lease Lengyelország oszlopos, tevékeny tagja a Lengyel Lízingszövetségnek is.

 6. 2006

  2006|Business Lease Hungary

  A Business Lease Magyarország a közép-európai piac egyik legfiatalabb, ígéretes szereplője. Többi tagvállalatunkhoz hasonlóan egységes, nemzetközi cégfilozófiánk mentén tevékenykedik, amely a Business Lease-t világszerte sikeressé tette.

 7. 2014

  2014|Business Lease Románia

  2014 decemberében csatlakozott a Business Lease Csoporthoz Románia legnagyobb, teljes körű operatív lízinggel és flottakezeléssel foglalkozó cége (Fleet Management Services SRL).

Lépjen velünk kapcsolatba

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.