A Business Lease Csoportról

Szenvedélyünk a mobilitás. Elkötelezettségünknek köszönhetően közel 30 éve vagyunk jelen az operatív lízing, a hosszútávú autóbérlés és a flottakezelés területén. Az AutoBinck Csoport tagjaként pedig több mint 100 éves autóipari tapasztalattal rendelkezünk. Készen állunk tehát, hogy a legmodernebb megoldásokat kínáljunk Önnek a már jól bevált, megbízható szolgáltatások mellett. A legmagasabb szintű kiszolgálásra számíthat, ha saját autóflottával rendelkezik, illetve ha flottamenedzserként vagy gépjárművezetőként dolgozik.

Országaink

MIÉRT A BUSINESS LEASE?

SZAKÉRTELEM 0-24-ben

Kollégáink kiemelt szakértelmükkel és megkülönböztető figyelemmel kezelnek minden ügyfelet, hogy a legmegfelelőbb és a cég igényeihez mért testreszabott szolgáltatásokat találják meg számukra. Szolgáltatási felületünk elérhető a 7/24-ben elérhető online rendszer. Új analitikai módszerünk, a Blue Fleet Audit tanácsadásunkkal Ön teljes körű betekintést kap a cége autóparkjának megtakarítási lehetőségeiről és fenntartási költségeiről.

DEDIKÁLT KAPCSOLATTARTÓ

A lízingszolgáltatás minden esetben rugalmasan biztosítja szükséges adminisztrációs hátteret. Ügyfeleinket a hét minden napján 24 órás európai assistance ügyfélszolgálat, és külön dedikált kapcsolattartó segíti a szolgáltatáshoz kötődő kérdéseik megválaszolásában. Valamennyi dedikált kapcsolattartónk mögött professzionális csapat áll, akik megoldást találnak a lízingelt autó üzemeltetésénél felmerülő összes problémára. A Business Lease csapat garantálja a gépjárművek folyamatos és hatékony mobilitását.

TELJESKÖRŐ SZOLGÁLTATÁS

A Business Lease-nél teljes körű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek az autóbérlés vagy autólízing területén. Ügyfeleinknek átláthatóságot, hatékonyságot, és precizitást garantálunk. Nem Önnek kell intéznie a biztosítást, baleset esetén a kárrendezést, az ideiglenes bérautót, a periodikus vagy egyéb meghibásodásból adódó szervizeket és szezonális gumicseréket. Minderről mi gondoskodunk.

NEMZETKÖZI PARTNERSÉG

A Business Lease Európa-szerte nyújt magas szintű szolgáltatást partnereinek. Hollandiában, Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt jelen vagyunk saját képviselettel. A Business Lease-nél mi nemcsak autót adunk bérbe, hanem megoldást nyújtunk ügyfeleink mobilitási problémáira nemzetközi szinten.

FOLYAMATOS MOBILITÁS

A Business Lease az Ön partnere a céges mobilitásban. A közel 30 év tapasztalatnak, a folyamatosan ellenőrzött partnerhálózatnak és az elhivatott szakmai csapatunknak köszönhetően előkelő helyet vívtunk ki az operatív lízing, a rövid távú autóbérlés és a flottakezelés területén egyaránt. Szenvedélyünk a mobilitás.

UP-TO-DATE FLOTTA INFORMÁCIÓ

A Business Lease csapata ismeri az Ön a portfóliójába tartozó gépjárműveket és naprakész információval tudnak szolgálni minden egyes lízingelt járművel kapcsolatban. Szerződés újításkor, illetve új gépjármű beszerzés esetén segítünk az igényekhez illeszkedő lízing megoldásokban.

Szemléletünk

Személyre szabott mobilitás.

Küldetésünk

Minden lépésünket szenvedély hajtja: elkötelezettség az iránt, hogy ügyfeleink számára innovatív termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk, a választás szabadságát kínálva számukra.

Jövőképünk

Egyetlen állandó dolog van az életben: a változás. Ezért cégünk is folyamatosan lépést tart a világ fejlődésével. Tevékeny időszak áll mögöttünk: az évek során rengeteg innovatív ötlettel, termékkel, technológiával és szolgáltatással tettük kényelmesebbé ügyfeleink életét. A jövőnket pedig szintén a rugalmasság és a dinamizmus jegyében alakítjuk.

Elégedett ügyfél, élhető bolygó

A vállalat társadalmi felelősségvállalása része általános stratégiánknak. Az Ön segítségével a mobilitás valamennyi formáját fel tudjuk használni az Ön és a mi ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez. Ezzel párhuzamosan pedig csökkenteni tudjuk a költségeket. Célunk, hogy „zöld” flottákat működtessünk és ezzel bolygónk érdekeit szolgáljuk.

Múltunk

A Business Lease a kezdetektől fogva gazdag szolgáltatáspalettával áll az ügyfelek rendelkezésére a flottamenedzsment, az operatív lízing és a hosszútávú autóbérlés összes területén. Minden szaktudásunkkal és lelkesedésünkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel, gépjárművezetőinkkel, illetve beszállítóinkkal hosszútávú, sikeres üzleti viszonyt alakítsunk ki, amely összhangban áll a szlogenünkkel: Szenvedélyünk a mobilitás.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink, flottamenedzsereink és gépjárművezetőink maximálisan elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Az eredmény: egy dinamikusan fejlődő cég, melynek leányvállalatai világszerte megtalálhatóak. Jelen vagyunk Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában.

 

 1. 1907

  1907|AutoBinck Holding

  Az AutoBinck Csoport több, mint egy évszázada tevékenykedik az autóiparban. Története 1907-ben, Hágában kezdődött, egy Mercedes kereskedésben.

 2. 1989

  1989|Business Lease Hollandia

  A Business Lease Hollandia 1989-ben alakult. Rövidesen az első olyan holland lízingcéggé fejlődött, amely kiváló ügyfélelégedettségi mutatókkal büszkélkedhetett. Ennek elismeréseként 1994-ben megkapta az ISO 9001 minősítést is.

 3. 1996

  1996|Business Lease Csehország

  1996-ban Prágában alakult meg a Business Lease Csoport leányvállalataként a Business Lease Csehország. Erős, stabil, országos lefedettségű beszállítói hálózata lehetővé teszi, hogy a cég minden felmerülő igényt kielégítsen, ha operatív lízingről, hosszútávú autóbérlésről vagy flottakezelésről van szó. A nagy, nemzetközi ügyfelek mellett a kis- és középvállalatoknak is egyedi flottamenedzsment-szolgáltatásokat kínál.

 4. 1998

  1998|Business Lease Szlovákia

  1998-ban Pozsonyban alakult meg a Business Lease Szlovákia, mely 100%-osan a Business Lease Csoport tulajdonában áll. Tagvállalatunk biztos lábakon álló, országos lefedettségű beszállítói hálózattal rendelkezik, így eleget tud tenni a változatos, egyedi elvárásoknak is. A nagy nemzetközi ügyfelek sokrétű igényeinek kiszolgálása mellett testre szabott flottamenedzsmenttel és céges, operatív lízinggel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál a kis- és középvállalatoknak is.

 5. 2001

  2001|Business Lease Lengyelország

  A Business Lease Lengyelország 2001-ben alakult meg, immár több mint egy évtizedes tapasztalatával előkelő helyet szerezve az operatív lízing piacán. Tagvállalatunk erős, stabil, országos lefedettségű beszállítói hálózata lehetővé teszi, hogy minden felmerülő igényt kielégítsen. Nagy nemzetközi ügyfeleink kiszolgálása mellett egyedi flottamenedzsment-szolgáltatásokat kínálunk a kis- és középvállalatoknak is. A Business Lease Lengyelország oszlopos, tevékeny tagja a Lengyel Lízingszövetségnek is.

 6. 2006

  2006|Business Lease Hungary

  A Business Lease Magyarország a közép-európai piac egyik legfiatalabb, ígéretes szereplője. Többi tagvállalatunkhoz hasonlóan egységes, nemzetközi cégfilozófiánk mentén tevékenykedik, amely a Business Lease-t világszerte sikeressé tette.

 7. 2014

  2014|Business Lease Románia

  2014 decemberében csatlakozott a Business Lease Csoporthoz Románia legnagyobb, teljes körű operatív lízinggel és flottakezeléssel foglalkozó cége (Fleet Management Services SRL).

 8. 2019

  2019|Terberg Leasing

  2019-ben BUSINESS LEASE HOLLANDIA egyesült a TERBERG LEASING céggel Hollandiában.

 9. 2020

  2020|BUSINESS LEASE GROUP

  Megalapítjuk a Business Lease Group s.r.o-t Csehországban, Prágában, mely az összes ország Business Lease központja Európában (Cseh Köztársaság, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország, Románia és a Business Lease International).

Lépjen velünk kapcsolatba