Business Lease

2021 eleje óta a Business Lease új – az egyedülálló üzletmenetünkhöz illeszkedő – vállalati arculattal dolgozik. A vállalati arculat segít meghatározni a cégünk irányát (jövőkép) illetve azt, hogy munkatársaink nap mint nap hogyan építsék fel a folyamatokat (küldetés) és egyáltalán mit képviseljen a cégünk (érték). A vállalati arculat mindennapi tevékenységünk középpontjában áll – meghatározza a viselkedésünket és döntésünket, irányít minket belülről és kívülről.

 

 

Az új vállalati arculatunk segítségével egységesítjük a Business Lease prémium szolgáltatásait. Az új irányelvek folyamatos fejlődésre ösztönöznek minket. Ennek eredménye az az ügyfélközpontú szolgáltatás, amely megkülönböztet minket a versenytársaktól. Víziónk, küldetésünk és értékeink frissítésével a Business Lease olyan közös célok és szabályok mentén működik, amelyek még színvonalasabb szolgáltatást, hatékonyabb folyamatot és jobb ügyfél-élményt biztosítanak partnereink számára!

 

 

Értékeink szerint élünk és Jövőképünk felé haladunk, de Missziónk a magja annak, amit csinálunk. Vizsgáljuk meg azt a három kulcsfontosságú elemet, amelyet az Business Lease nyújt a világnak és egymásnak.

Szenvedélyünk a mobilitás és a mobilitási megoldások. Ez egy izgalmas terület, ez foglalkoztat minket.

A gondoskodásk az, ami egyedivé tesz minket egy olyan világban, amely a haszonra összpontosít. Törődünk ügyfeleinkkel, szolgáltatásainkkal és munkánkkal.

Szakértelmünk az, ami kiemelkedővé tesz minket. Csak a legjobbakat és a legtehetségesebbeket alkalmazzuk – szakterületeik szakértőit, akiknek igazi szenvedélye a mobilitási megoldások biztosítása ügyfeleink felé.

Mindennek magja az a meggyőződésünk, hogy az ember az érték. Ez a mi alapkövünk. Mi szeretjük ezt a humán megközelítést. Számunkra fontos, hogy minden tevékenységünket egy mosollyal koronázzunk.

Országaink

VISION

To be the most customer-centric mobility management company

MISSION

We combine passion, care & expertise to deliver superior mobility solutions.

VALUE

We Care. We Take Ownership. We Strive for Constant Improvement. We Demonstrate Mutual Respect at All Levels. We Go Above and Beyond: Everything for a Smile

Elégedett ügyfél, élhető bolygó

A vállalat társadalmi felelősségvállalása része általános stratégiánknak. Az Ön segítségével a mobilitás valamennyi formáját fel tudjuk használni az Ön és a mi ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez. Ezzel párhuzamosan pedig csökkenteni tudjuk a költségeket. Célunk, hogy „zöld” flottákat működtessünk és ezzel bolygónk érdekeit szolgáljuk.

Múltunk

A Business Lease a kezdetektől fogva gazdag szolgáltatáspalettával áll az ügyfelek rendelkezésére a flottamenedzsment, az operatív lízing és a hosszútávú autóbérlés összes területén. Minden szaktudásunkkal és lelkesedésünkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel, gépjárművezetőinkkel, illetve beszállítóinkkal hosszútávú, sikeres üzleti viszonyt alakítsunk ki, amely összhangban áll a szlogenünkkel: Szenvedélyünk a mobilitás.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink, flottamenedzsereink és gépjárművezetőink maximálisan elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Az eredmény: egy dinamikusan fejlődő cég, melynek leányvállalatai világszerte megtalálhatóak. Jelen vagyunk Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában.

 

 1. 1907

  1907|AutoBinck Holding

  Az AutoBinck Csoport több, mint egy évszázada tevékenykedik az autóiparban. Története 1907-ben, Hágában kezdődött, egy Mercedes kereskedésben.

 2. 1989

  1989|Business Lease Hollandia

  A Business Lease Hollandia 1989-ben alakult. Rövidesen az első olyan holland lízingcéggé fejlődött, amely kiváló ügyfélelégedettségi mutatókkal büszkélkedhetett. Ennek elismeréseként 1994-ben megkapta az ISO 9001 minősítést is.

 3. 1996

  1996|Business Lease Csehország

  1996-ban Prágában alakult meg a Business Lease Csoport leányvállalataként a Business Lease Csehország. Erős, stabil, országos lefedettségű beszállítói hálózata lehetővé teszi, hogy a cég minden felmerülő igényt kielégítsen, ha operatív lízingről, hosszútávú autóbérlésről vagy flottakezelésről van szó. A nagy, nemzetközi ügyfelek mellett a kis- és középvállalatoknak is egyedi flottamenedzsment-szolgáltatásokat kínál.

 4. 1998

  1998|Business Lease Szlovákia

  1998-ban Pozsonyban alakult meg a Business Lease Szlovákia, mely 100%-osan a Business Lease Csoport tulajdonában áll. Tagvállalatunk biztos lábakon álló, országos lefedettségű beszállítói hálózattal rendelkezik, így eleget tud tenni a változatos, egyedi elvárásoknak is. A nagy nemzetközi ügyfelek sokrétű igényeinek kiszolgálása mellett testre szabott flottamenedzsmenttel és céges, operatív lízinggel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál a kis- és középvállalatoknak is.

 5. 2001

  2001|Business Lease Lengyelország

  A Business Lease Lengyelország 2001-ben alakult meg, immár több mint egy évtizedes tapasztalatával előkelő helyet szerezve az operatív lízing piacán. Tagvállalatunk erős, stabil, országos lefedettségű beszállítói hálózata lehetővé teszi, hogy minden felmerülő igényt kielégítsen. Nagy nemzetközi ügyfeleink kiszolgálása mellett egyedi flottamenedzsment-szolgáltatásokat kínálunk a kis- és középvállalatoknak is. A Business Lease Lengyelország oszlopos, tevékeny tagja a Lengyel Lízingszövetségnek is.

 6. 2006

  2006|Business Lease Hungary

  A Business Lease Magyarország a közép-európai piac egyik legfiatalabb, ígéretes szereplője. Többi tagvállalatunkhoz hasonlóan egységes, nemzetközi cégfilozófiánk mentén tevékenykedik, amely a Business Lease-t világszerte sikeressé tette.

 7. 2014

  2014|Business Lease Románia

  2014 decemberében csatlakozott a Business Lease Csoporthoz Románia legnagyobb, teljes körű operatív lízinggel és flottakezeléssel foglalkozó cége (Fleet Management Services SRL).

 8. 2019

  2019|Terberg Leasing

  2019-ben BUSINESS LEASE HOLLANDIA egyesült a TERBERG LEASING céggel Hollandiában.

 9. 2020

  2020|BUSINESS LEASE GROUP

  Megalapítjuk a Business Lease Group s.r.o-t Csehországban, Prágában, mely az összes ország Business Lease központja Európában (Cseh Köztársaság, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország, Románia és a Business Lease International).

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.

Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Expert Writing Services to Meet Your Academic Requirements Master Your Essays with Expert Writing Services Quality Essays Crafted with Precision and Care Get the Perfect Essay Results with Our Professional Writing Services