Karrier

A Business Lease egy családias vállalat, így ha csatlakozik hozzánk, Ön is egy nagy család megbecsült tagja lehet. Ez gondoskodással, elvárásokkal, ambícióval és útmutatással gazdagíthatja az életét. Szenvedélyünk a mobilitás, a céges lízingtől a hosszútávú autóbérlésen át a flottakezelésig. Élje át velünk nap mint nap, milyen nagyszerű érzés másokat segíteni céljaik elérésében! A lehetőségek gyorsan változnak: használja ki őket és legyen hatással a világra! Várjuk csapatunkba, hogy együtt alakíthassuk a jövőt. Mindenben segítjük Önt, hogy kibontakoztathassa képességeit, hiszen közös érdekünk a mezőny élén maradni.

Álláslehetőségeink

Felkeltettük érdeklődését?

Önnek is szenvedélye a mobilitás? Szívesen foglalkozna operatív lízinggel vagy flottamenedzsmenttel? Tekintse meg állásajánlatainkat, kíváncsian várjuk jelentkezését! Ha most éppen nem talált tapasztalatának megfelelő pozíciót, életrajzát akkor is szívesen látjuk.

 

Kapcsolat Business Lease | |T. +36 1 886 9250
Kapcsolat Business Lease

Szakmai partnerünk

jobline

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.

Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Expert Writing Services to Meet Your Academic Requirements Master Your Essays with Expert Writing Services Quality Essays Crafted with Precision and Care Get the Perfect Essay Results with Our Professional Writing Services