BUSINESS LEASE CALL CENTER

Business Lease Call Center

Ha a cégautónál probléma lép fel – legyen ez egy kötelező szerviz vagy egy kisebb javítás -, a szervizbejelentkezés nem az autóvezetőre hárult. Segít a Call Center szolgáltatásunk. Ön helyett mi intézzük a hosszadalmas szerviz bejelentkezést. Az autót hozom-viszem szolgáltatással elvisszük és visszavisszük Önnek, amennyiben szeretné igénybevenni ezt a kényelmi szolgáltatást Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében. Minden esetben szerződött partnereink végzik a karbantartást.

 

insurance

 

SZERVIZBEJELENTKEZÉS

 

A szervizválasztás legfontosabb szempontja a szakértelem és a minőségi szolgáltatás. Call Center munkatársunk segít Önnek a szerviz bejelentkezésben. Önnek csak meg kell adnia a legfontosabb adatokat.

 

Mi szükséges a bejelentkezéshez?

Kérjük, az alábbi adatokat készítse elő.

Rendszám

Kilométerállás

Alvázszám

A probléma rövid összefoglalása

insurance

 

 

 

 

Figyelem!
SZEZONÁLIS GUMICSERÉRE NEM VONATKOZIK
A szezonális gumicserével kapcsolatban továbbra is az értesítő e-mail alapján tud a gumiszervizben online időpontot foglalni.

ROAD ASSISTANCE SEGÉLYNYÚJTÓ
Ha az autója cserben hagyja, azonnali segélynyújtó szolgáltatásunk továbbra is elérhető a hét minden napján 24 órában. + 36 1 886 9288

 

insurance

 

KÁRBEJELENTÉS

A káresemény, közúti baleset váratlanul éri az autóst, nem lehet rá felkészülni. A Call Center csapata Ön mellett áll és segít Önnek a kárbejelentésben. A kárbejelentés pontosságán múlhat akár a kár kifizetése is. Fontos, hogy minden egyes lépés időben megtörténjen.

  • Két vagy több autó ütközésekor az Európai baleseti bejelentő (kék-sárga nyomtatvány) vagy Online applikáció kitöltése után értesítse Call Center munkatársunkat, aki segít önnek a továbbiakban.
  • Ha nincs több résztvevő, mert például parkolás közben történt sérülés a cégautón, akkor a kék-sárga nyomtatvány kitöltése szükségtelen, és azonnal lehet hívni a call center munkatársait.

A Casco és KGFB feltételek, melyek részletes útmutatást adnak a kárrendezés teljes menetéről a következő linkeken érhetől el: casco biztosítás és kötelező-felelősségbiztosítás.

insurance

 

 

 

 

Hagyjon üzenetet

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.

Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Expert Writing Services to Meet Your Academic Requirements Master Your Essays with Expert Writing Services Quality Essays Crafted with Precision and Care Get the Perfect Essay Results with Our Professional Writing Services