Tartósbérlet | SKODA OCTAVIA 109 900 Ft +ÁFA/hónaptól*

/nap
Érdekel

Részletek

Tartósbérlet Skoda Octavia

*A képeken látható modellek kiegészítő felszereltséget is tartalmazhatnak.

 

Még praktikusabb, még biztonságosabb az új Skoda Octavia. Tágasabb és korszerűbb, mint az előző modell volt, az új VW Golf technológiáját építették be a népszerű cseh cégautóba. A design a korábbinál elegánsabb.

A Skoda Octavia az alsó-középkategóriában cégautóként a legnépszerűbb és legkeresetteb modell. Magyarországon jellemzően ebből a kategóriából választanak cégautókat a vezető alatti beosztásban lévő munkavállalók számára. Így a Business Lease által üzemeltetett cégautó flotta egyik leggyakoribb darabja a Skoda Octavia. Majdnem minden tizedik autónk Octavia. A Business Lease tapasztalata alapján jellemzően a szolgáltató cégek szokták választani, de sokoldalúság abban is megmutatkozik, hogy szükség esetén kisebb csomagokat is lehet vele szállítani.

 

SKODA OCTAVIA Ambition 1.5 TSI

Megbízható és jól terhelhető cégautót keres alacsony havi díjon?
Legyen Öné ez a magasan felszerelt SKODA Octavia teljeskörű operatív lízing konstrukcióban!

Felszereltség:

 • FRONT ASSIST – Környezetfigyelő
 • KESSY GO – Kulcsnélküli indítás
 • LANE ASSIST – Sávtartó rendszer
 • LIGHT & RAIN ASSIST
 • SmartLink funkció
 • Automata klímaberendezés “Climatronic”
 • Care Connect (1 éves időtartamra)
 • Teljes értékű pótkerék
 • Fűthető első ülések
 • GreenTec csomag
 • Rugalmas szervizintervallum
 • SunSet árnyékolás
 • Kristályfehér fényezés

 

TARTÓSBÉRLET AJÁNLAT TARTALMAZZA

Mindent elrendezünk Ön helyett | Ezzel Ön a biztonságot választja | Fix havi összeget fizet | Nem lesznek váratlan költségek vagy maradványérték-kockázat | A gépkocsik a mi mérlegünkben szerepelnek eszközként

 • Lízing finanszírozás | 0% önrész | 48 hónap | 20 000 km/év
 • Casco, Kötelező felelősség biztosítás
 • Európai Assistance segélyszolgálat
 • Cégautó és gépjármű adók,  illetékek
 • Jármű karbantartás (revízió, forgó-kopó alkatrészek, szezonális gumiabroncs)

Érdekel

 

Babenyecz Ákos lízing tanácsadóForduljon hozzám bizalommal, hogy segíthessek megtalálni cége számára legkedvezőbb tartósbérleti konstrukciót!

Babenyecz Ákos
lízing szakértő
Tel: +36 706296375
Üzenet

 

 

TARTÓSBÉRLET VAGY OPERATÍV LÍZING?

Figyelem

A tartósbérlet és az operatív lízing hazánkban ugyanazt a szolgáltatást jelenti. A flottakezelő lízingcég megvásárolja a kiválasztott autót és bérbeadja a lízingbevevőnek. Az autó a lízingcég mérlegében szerepel, ők számolják az értékcsökkenést. Az ügyfél a megbeszélt futamidő alatt havi rendszerességgel fix lízingdíjat fizet.
Ennek az ÁFA tartalmát elszámolhatja.

A futamidő végén a gépkocsi a lízingcég tulajdonába marad. Az operatív lízingnél az önerő nem kötelező. Az így felszabadult összeg a vállalkozás fő tevékenységébe forgatható, nincs lekötve a gépjárműben. Viszont az önerő befizetésének van előnye is:  egyrészt, hogy kisebb a havi lízingdíj, másrészt az önerő ÁFA-nak fele visszaigényelhető
További információ a tartósbérletről.

 

 

tartósbérlet előnye

TARTÓSBÉRLET ELŐNYE

Cégautó – beruházás nélkül

A cégautó beruházás nélkül lehet az Öné. A lízingdíjat a cégautó beszerzési ára és a maradványérték közötti különbözetből kalkuláljuk. Így a megtakarítás a választott autó modelltől függően elérheti a 20-35%-ot is. Autó mellett kisbuszt vagy kisteherautót is tudunk ajánlani operatív lízing konstrukcióban.

A tartósbérlet gazdaságos

Az operatív lízing konstrukciónál a cégautó üzleti használatának arányában, de akár havi egy üzleti célú használat esetén 50%-ban az ÁFA visszaigényelhető. Amennyiben a magánhasználatot megtéríttetik a munkavállalókkal, akkor az ÁFA teljes mértékben visszaigényelhető.

Minimalizált adó terhek

A lízingelt cégautó maradványértékére eső ÁFA nem Önt terheli, hanem a lízing periódus végén a használtautót vásárló személyt. (Maradványérték: gépjármű értéke a lízing periódus végén.)

Hatékony költségtervezés cégautóra

A forráshiánnyal küzdő gazdasági társaságok pénze nincs a gépkocsiban lekötve. A beruházás a lízingcéget terheli, vagyis a gépkocsik a mi mérlegünkben szerepelnek eszközként. Az így felszabadult összeg Önnél kamatozik, és beforgatható az alaptevékenység fejlesztésébe.

A Business Lease csapata kidolgozott egy új analitikus flottavizsgálati módszert. A Blue Fleet Audit célja, hogy az ügyfelek egyszerre csökkenthessék flottájuk üzemeltetési összköltségét (TCO), valamint a járművek károsanyag-kibocsátását (CO2) is, a mobilitási igények figyelembe vételével.

Kockázat nélkül

Az operatív lízingnél nincsenek nem várt költségek, kellemetlen meglepetések. Nincs maradványérték-kockázat, mivel a lízingcég a szerződés kezdetén garantálja a maradványértéket (gépjármű értékét a lízing futamidő végén). Az autó használat utáni értékesítése nekünk jelent kockázatot. Egyszerűen ellenőrizhető és átlátható megoldást kínálunk Önnek. Természetesen a lízing futamidő alatti felmerülő VÁRATLAN szervizköltségek is a lízing céget terhelik.

Lízingelt autó – kényelmes üzemeltetés

A céges autók napi ügyeinek kezelését bízza a Business Lease dedikált kapcsolattartójára. Segítünk intézni a kötelező vagy meghibásodás miatti szervizeket, a baleseti kárrendezést, a biztosításokat, az átmeneti bérautót vagy a szezonális gumicserét. Az operatív lízingnél mindezekről és még sok másról is mi gondoskodunk. Ügyfeleink vállalkozásuk fő tevékenységére koncentrálhatnak és az adminisztráció minden gondjától megszabadul. Több céges autót kell kezelnie? Segítünk Önnek a gépjárműflotta kezelésében. Flottaüzemeltetésről bővebben itt tájékozódhat.

Továbbított beszállítói kedvezmények

Szolgáltatóinktól, beszállítóinktól kapott kedvezményeket tovább ajánljuk ügyfeleinknek, akik ez által a piaci ár alatt juthatnak hozzá gépkocsijukhoz vagy szerviz-szolgáltatásokhoz.

További cégautó finanszírozási módok

 

Business Lease rólunk

 

 

TARTÓS BÉRLET – SZOLGÁLTATÁSOK

 

biztosításBiztosítás

A lízingelt jármű minden biztosítását mi intézzük Ön helyett, legyen szó CASCO vagy kötelező felelősség biztosításról.

 

karbantartásKarbantartás

A lízingelt autó karbantartásával és időszakos szervizzel kapcsolatban is állunk rendelkezésére. Call Centerünk segít Önnek a szervizben.

 

CsereautóCsereautó/bérautó

Amíg nem érkezik meg a lízingelt autója kiválaszthatja a megfelelő bérautót, áthidalva ezzel a kimaradó néhány napot, hetet vagy hosszabb időszakot. A lízingelt jármű balesete vagy meghibásodása esetén hívja személyes kapcsolattartóját, csereautót biztosítunk Önnek.

 

üzemanyagkártyaÜzemanyagkártya

Kényelmesen és biztonságosan intézheti üzemanyag és egyéb kiegészítők (kenőanyag, autópálya-matrica, autómosás, stb.) vásárlását.

 

Csereautó hosszabításGumiszolgáltatás

Megszervezzük a szezonális abroncscserét Ön helyett. Az online felületen tud időpontot foglalni, az Önhöz közel található szolgáltatóhoz. Gumihotel szolgáltatást is biztosítunk az abroncsok tárolására.

 

baleseti ügyintézésBaleseti ügyintézés

A Business Lease szerződött javítópartnerei az Ön rendelkezésére állnak. Call Centerünk segítségével tud bejelentkezni és időpontot foglalni. Tapasztalt kollégáink segítik a zökkenőmentes ügyintézést.

 

24/7 lízinghezAssistance

Bármilyen meghibásodás vagy baleset esetén segítünk Önnek. Tartós bérleti konstrukcióban az Assistance szolgáltatás a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll egész Európa területén. Ha nem tud tovább közlekedni az autó leállása miatt, hívja dedikált segélyvonalunkat és segítünk.

 

sofőrszolgálat lízinghezSofőrszolgálat – hozom/viszem szolgáltatás

Munkatársunk az Ön által megadott időben elmegy gépkocsijáért. Önnek nincs semmi más teendője, mint megrendelni a hozom-viszem szolgáltatást, és mi minden mást elintézünk.

 

Érdekelnek a cégautó megoldások • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

* A fent meghatározott havidíj nettó ár, ezen felül fizetendő az ÁFA. A biztosítás díja tartalmazza a kötelező biztosítást és teljes körű CASCO biztosítást. Az oldalon található nettó havi ár 20.000 km/év futásteljesítménnyel és 48 hónapos futamidővel készült kalkuláció. Eltérő futásteljesítmény, és/vagy futamidő, felszereltség esetén, valamint a teljes bruttó havidíj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a +36 1 886 9250-es telefonszámon vagy a sales@businesslease.hu e-mail címen. Az ajánlatunk visszavonásig érvényes.

További bejegyzések

137 900 Ft per day
Tartósbérlet | FORD RANGER
+ÁFA/hónaptól*
per day
Tartósbérlet TOYOTA PROACE 95 900 Ft
+ÁFA/hónaptól*
per day
Tartósbérlet MERCEDES GLC 198 900 Ft
+ÁFA/hónaptól*
per day
Tartósbérlet | SKODA KODIAQ 155 900 Ft
+ÁFA/hónaptól*
per day
Tartósbérlet | SKODA OCTAVIA 109 900 Ft
+ÁFA/hónaptól*
per day
Tartósbérlet | VW PASSAT 135 900 Ft
+ÁFA/hónaptól*

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.