Ha a cégautónál probléma lép fel – legyen ez egy kötelező szerviz vagy egy kisebb javítás -, a szervizbejelentkezés nem az autóvezetőre hárult. Segít a Call Center szolgáltatásunk. Ön helyett mi intézzük a hosszadalmas szerviz bejelentkezést. Az autót hozom-viszem szolgáltatással elvisszük és visszavisszük Önnek, amennyiben szeretné igénybevenni ezt a kényelmi szolgáltatást Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében. Minden esetben szerződött partnereink végzik a karbantartást.

Business Lease CALL CENTER

| SZERVIZ-IDŐPONT |

A szervizválasztás legfontosabb szempontja a szakértelem és a minőségi szolgáltatás. Call Center munkatársunk segít Önnek a szerviz bejelentkezésben. Önnek csak meg kell adnia a legfontosabb adatokat.

 

Mi szükséges a bejelentkezéshez?

Kérjük, az alábbi adatokat készítse elő.

  1. Rendszám
  2. Kilométerállás
  3. Alvázszám
  4. A probléma rövid összefoglalása

insurance

 

 

 

 

| KÁRÜGYINTÉZÉS |

A káresemény, közúti baleset váratlanul éri az autóst, nem lehet rá felkészülni. A Call Center csapata Ön mellett áll és segít Önnek a kárbejelentésben. A kárbejelentés pontosságán múlhat akár a kár kifizetése is. Fontos, hogy minden egyes lépés időben megtörténjen.

  • Két vagy több autó ütközésekor az Európai baleseti bejelentő (kék-sárga nyomtatvány) vagy Online applikáció kitöltése után értesítse Call Center munkatársunkat, aki segít önnek a továbbiakban.
  • Ha nincs több résztvevő, mert például parkolás közben történt sérülés a cégautón, akkor a kék-sárga nyomtatvány kitöltése szükségtelen, és azonnal lehet hívni a call center munkatársait.

A Casco és KGFB feltételek, melyek részletes útmutatást adnak a kárrendezés teljes menetéről a következő linkeken érhetől el: casco biztosítás és kötelező-felelősségbiztosítás.

insurance

 

 

Business Lease Call Center
Hétfő – Péntek 8:30-17:00 Tel: + 36 1 600 0999 / Bejelentkezés: https://carleasing.hu/call-center/

Figyelem!
A szezonális gumicserével kapcsolatban továbbra is az értesítő e-mail alapján tud a gumiszervizben online időpontot foglalni.

ROAD ASSISTANCE SEGÉLYNYÚJTÓ
Ha az autója cserben hagyja, azonnali segélynyújtó szolgáltatásunk továbbra is elérhető a hét minden napján 24 órában. + 36 1 886 9288

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.