KOMPAKT TRÉNING – VEZETÉSTECHNIKA

A Business Lease Hungary és a Drivingcamp Hungary a céges autók káreseményeit alapul véve dolgozta ki a moduláris rendszerű KOMPAKT vezetéstechnikai tréninget. A gyakorlat során a magyarországi cégautóknál leggyakrabban előforduló balesetek megelőzését gyakoroljuk. A képzés segítségével megismerjük a mindennapi életben hasznos és alkalmazható speciális vezetéstechnikát, amivel megelőzhetők a veszélyhelyzetek.

 

vezetestechnika

Tavaly ősszel partnereink küzöl három csapatot tudtunk fogadni a dedikált Business Lease napokon, de a rendezvényünk tovább folytatódik.

 

A csoportok moduláris rendszerben mozognak a tanpályán. A KOMPAKT képzés keretein belül 1 elméleti és 4 gyakorlati modul kerül lebonyolításra. A képzés során a vezetéstechnikai készségeket fejlesztjük, amelynek eredményeképpen a résztvevők azonnal alkalmazható fogásokat sajátítanak el.

  • Vész – és célfékezés; – szlalom; – kanyartechnika;
  • Alul-, illetve túlkormányzottság kezelése;
  • Ideális ív;
  • Vészhelyzeti szituációk – rántó-pados gyakorlat

Jelentkezzen

 

Részvételi feltételek: érvényes ‘B’ kategóriás jogosítvány.

Használt pályamodulok: M1 – M2 – M3 – M4

Maximális csoportlétszám: 8 fő

Instruktor: 1 fő / csoport

Időpont: egyeztetéssel, folyamatosan

 

Jelentkezési díj: 47 990 Ft helyett most 10% kedvezménnyel 43 191 Ft

jelentkezem

DRIVING CAMP

tanpalya_map

A drivingcamp Hungary Közlekedésbiztonsági és Vezetéstechnikai Központ, mint Európa egyik legkorszerűbb létesítménye, szigorú minőségpolitikát folytat német sztenderdek szerint. Budapesttől csupán 24 km-re, az M1-es autópálya mellett, több  mint 220.000 m2-es területen.  Így a vezetés – szakképzett instruktoraik irányításával – élménnyé válik.

HVG újságírójának cikke a tréngről.

KOMPAKT TRÉNING – modulok

 

vezetestechnika

Dinamikus rántópad modul

Az egyedülállóan nagy területű, 90 méter hosszú, különösen csúszós felület nagyon sok lehetőséget biztosít a mindennapi vészhelyzetek kezelésének gyakorlására. A modulon a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzését, stabilizálását, valamint különböző fékezési és kikerülési manővereket gyakorlunk úgy, hogy ezek a tapasztalatok beidegződéssé váljanak.

 

vezetestechnika_02

Multifunkcionális modul

A modul nagy területének köszönhetően rendkívül sokoldalú felhasználást tesz lehetővé: előtérben a különböző fékezési technikák (pl. vészfékezés akár a jármű oldalanként eltérő tapadású felülete esetén, vagy akár célfékezés), a jármű irányítása (pl. kormányzástechnika, szlalom, kikerülés, vagy akár a helyes előretekintés megtanulása), illetve ezek bármely kombinációja. A pálya további különlegessége, hogy egy Aquaplaning medence is található rajta, ahol teljes biztonsággal gyakorolható az úton olyan nagyon nemkívánatos vízen futás helyes kezelése.

vezetestechnika_03

Lejtős hajtűkanyar modul

Nincs is annál kellemesebb meglepetés, mint amikor egy 9%-os lejtő alján a jeges hajtűkanyarban nem szalagkorlát és szakadék, hanem egy száraz, jól tapadó biztonsági sáv vár ránk! A célfékezés és a kanyartechnika fejlesztése extrém viszonyok között. A hegyvidéki modulunk tetején egy dinamikus rántópad is beépítésre került, hogy a gyakorlás még izgalmasabb és hatékonyabb legyen.

 

vezetestechnika_04

Körpálya modul

Tudjuk, hogyha kanyarban intenzíven gyorsítunk, mikor fog oldalirányba kitörni a járművünk a fizikának engedelmeskedve? Tudjuk, hogy mit jelent az oly sokszor elhangzó autós kifejezés, az alul-, vagy túlkormányzottság? A 80 méter átmérőjű óriás körpályánkon saját tapasztalatából fogja ezeket az információkat megszerezni, és mindezt a lehető legnagyobb biztonságban. A modulon a motorkerékpárosok képzésére egy speciális rántópad is kialakításra került.

jelentkezem

 

Kérdése van?

email: e.turzo@businesslease.hu

tel: +36 1 886 9250

Lépjen velünk kapcsolatba

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.