Tüttő László lett a Business Lease Hungary kereskedelmi igazgatója

Idén szeptembertől Tüttő László vette át a Business Lease Hungary kereskedelmi igazgatói pozícióját.  László Remarketing Managerként csatlakozott a Business Lease vezetői csapathoz 2020-ban és vezetése alatt sikerült jelentős eredményeket felmutatni az üzletágban. 

 „A közlekedési iparban zajló gyökeres átalakulás miatt a vállalatok számára egyre nehezebb feladat megtalálni a számukra ideális mobilitási és finanszírozási formát. A Business Lease személyre szabott szolgáltatásokat kínál partnerei számára, azaz évtizedes autóipari tapasztalattal rendelkező tanácsadóink segítségével megkeressük az egyéni igényeknek megfelelő legkorszerűbb, legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb megoldásokat. Legyen szó teljes körű operatív lízingről, rövid távú autókölcsönzésről, flottakezelésről, személyszállításról, fuvarozásról vagy elektromos autózásról, azt gondoljuk, hogy a jövőben komplex mobilitási szolgáltatással lehet majd igazán sikeres egy lízing cég, amely az összes közlekedési alternatíva felhasználásával tudja kiszolgálni a cégek mobilitás igényei”mondta Tüttő László, a Business Lease Hungary frissen kinevezett kereskedelmi igazgatója.

Tüttő László - kereskedelmi igazgató Business Lease
Tüttő László széles körű iparági ismeretekkel érkezett a Business Lease-hez.

 

Tüttő Lászlónak több mint 20 éves kereskedelmi tapasztalata van az autóiparban, amelyeket olyan a piacvezető márkáknál szerzett, mint a General Motors, Opel, PSA, Suzuki. Nagy tapasztalattal rendelkezik a közvetlen értékesítés, az értékesítési tárgyalások területén, valamint jelentős marketing és üzletvezetési tapasztalatokat szerzett multinacionális környezetben Magyarországon és a kelet-európai régióban. Karrierje során számos értékesítés-ösztönző projektet, partneri rendezvényt, termékbemutatót és tesztvezetési programot szervezett és irányított. Széles kapcsolatrendszerrel rendelkezik a legfontosabb döntéshozók között a gazdaság különböző területein, mint például az FMCG, a gyógyszeripar, az energia- vagy az IT-szektor, a biztosítás, vagy a finanszírozás.

A Business Lease csapata sok sikert kíván Lászlónak az új pozícióban.

 

 

Lízing piaci körkép 2021.

  • Az európai gépjármű lízing piac az előrejelzések szerint a 2021–2025 közötti időszakban évente 3,44% feletti átlagos növekedési ütemmel, értékét tekintve 62,01 milliárd dollárral fog bővülni.
  • A dízel autók iránt csökkenő érdeklődés hatására a korábbi 70-30 százalékos arány dízel benzines arány mára 60-40 százalékra változott a Business Lease flottájában. Az alternatív hajtások még marginális arányban jelentkeznek ügyféligény szintjén.
  • A hazai kis- és középvállalkozások vezetői a lízingelt céges autót még mindig luxusnak tekintik, ezért nő lassan a szegmens aránya, pedig a teljes használatra vonatkozó költségek TCO (total cost of ownership) sokszor kedvezőbbek, mint más konstrukcióban.
  • A hazai flottakezelő- és lízing piac 80 százalékán a magyarországi 10 legnagyobb lízing cég osztozik, de rajtuk kívül egyre több kisebb, 100-150 autóból álló flottával rendelkező cég is tevékenykedik a piacon.
  • A céges gépkocsik nem kizárólag pénzügyi kérdés, a járművek a HR és munkáltatói márkaépítés fontos eszközei lehetnek.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.