Köszönet ügyfeleinknek

Szeretnénk köszönetet mondani autóhasználóinknak és a flottamenedzsereknek a COVID-19 első hullámában tanúsított türelemért és kitartásért. A nehézségek ellenére sikerült minden jármű javítását és karbantartását közösen megoldani. A szervizek megváltozott munkarenddel ugyan, de fogadták autóinkat.

 

Nyár elejére az összes autónál lecserélésre került a téli gumi. Köszönjük ügyfeleinknek, hogy a rendkívüli helyzetben türelmesek voltak a gumiszervizek felé. Partnereink kisebb fennakadások után már folyamatosan tudtak időpontot biztosítani a sofőröknek. A karantén alatt lejáró 163 műszaki vizsgák jelentős részét a karantén feloldása után másfél hónap alatt sikerült megújítani.

 

Szervizes kollégáink a kijárási tilalom alatt tartottak attól, hogy a hosszabb kényszerpihenő után újra üzembe helyezett autóknál gondot okoz a lemerülő akkumulátor. Szerencsére elhanyagolható mértékben okozott ez problémát. Köszönjük az autóvezetőknek, hogy gondosan megjáratták a gépkocsikat a kijárási korlátozás idején is, garantálva ezzel saját mobilitásukat a szükséges helyzetekben.

Reméljük, a következő időszakot – amelyben egy téli gumiszezon is benne lesz-, a múltbéli tapasztalatokkal felruházva, még könnyebben tudjuk teljesíteni. Partnereink felkészülten várják Önöket.

A jövőben is számítunk az Önök példamutató és következetes hozzáállására, amit ezúton is szeretnénk megköszönni!

 

Együtt a mobilitásért!
Business Lease szerviz team

Lépjen velünk kapcsolatba

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.