Köszönet a beszállító partnereinknek

Kedves Beszállító Partnerünk!

 

Vincent van der MeijdenA COVID-19 krízis harmadik hetébe léptünk Európában. Az eltelt idő alatt megszerveztük vállalataink biztonságos működését, így most szeretnék néhány szót szólni Önökhöz és kollégáihoz. 

A Business Lease-nél mindannyian nagyra értékeljük erőfeszítéseit, hogy elérhetővé tegyék a szolgáltatásaikat ügyfeleink és gépjárműhasználóink felé. Sok alkalmazott most home office-ból dolgozik vagy szabadságon van; szervizekben, autó kereskedésekben, bérautós központokban áll helyt, teherautót vezet és a asszisztenciát végez. Gondoskodik arról, hogy gépjármű használóknak biztosítsák a szükséges feltételeket járműveik üzemben tartásához. Sok esetben ez azt jelenti, hogy személyes kontaktust vállal munkája során, és a frontvonalban teljesít szolgálatot. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez messze nem könnyű feladat, sőt nagyfokú traumával terhelt időszak.

 

A Business Lease teljes csapatának nevében a legnagyobb tisztelettel adózunk a munkájukért. Köszönjük segítségét, hogy 45 000 gépjárműhasználóknak garantáljuk a folyamatos mobilitást. Közös célunk, hogy ez a 45 000 ember képes legyen munkájuk elvégzésére és családjuk ellátására. Tisztában vagyunk azzal, hogy Önök nélkül nem lennénk képesek a szolgáltatási szintet biztosítani ügyfeleinknek, ahogyan jelenleg teszünk.

 

„Bajban ismerszik meg a barát” egy régi, de most még inkább érvényes mondás. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fenntartsuk a hosszú távú üzleti kapcsolatunk során elvárható partnerséget. Cégünk 117 éves történelmének hosszú távú perspektívája megtanított bennünket, hogy magas értéket tulajdonítsunk partnereinkkel fennálló üzleti és személyes kapcsolatunknak. A válság után újra együtt folytatjuk a szokásos üzleti tevékenységeket. Várakozással tekintünk az újbóli személyes találkozásra és sokrétű új együttműködési lehetőségre.

  

Zárásként egészséget és erőt kívánunk Önöknek és szeretteinek, hogy megbirkózhassanak a jelenlegi helyzet kihívásaival.

 

 

Üdvözlettel:

 

Vincent van der Meijden

Group Director Operations Central & Eastern Europe

 

Business Lease Group

Lépjen velünk kapcsolatba

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.