Menü Keresés az oldalon

Kérjük, mondja el véleményét

Számunkra fontos az Ön véleménye. Ez segít nekünk abban, hogy fejlesszük szolgáltatásainkat.

Kérjük, mondja el véleményét

7.8

Business Lease: "Ugyanaz az autó, jobb gondoskodás"

Szolgáltatásunk megkülönböztető jegyei a partnerség és a figyelem. Minden lízingcég ugyanazokat az autókat kínálja, de az igazi különbséget a szolgáltatás színvonala, a minőség és az emberek jelentik. Ezek a mi erősségeink. Nagyon fontos ezért számunkra, hogy tudjuk, milyen tapasztalataik vannak ügyfeleinknek és gépjárművezetőinknek a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Így tudjuk Önnek garantálni a minőséget és a fejlődést, hogy a lehető legjobb gondoskodást nyújtsuk az Ön számára.

Hogyan mérünk?

Az ügyfél elégedettség mérése érdekében a Business Lease egy Feeddex nevű, független piackutató céggel dolgozik együtt. Online kérdőíveken keresztül kérjük meg mind a flottamenedzsereket, mind a gépjárművezetőket, hogy értékeljék szolgáltatásainkat. A flottamenedzsereket évente egyszer invitáljuk, hogy osszák meg velünk véleményüket szolgáltatásaink színvonalával kapcsolatban. A gépjárművezetőket véletlenszerűen hívjuk meg a kérdőív kitöltésében való részvételre.

Mire használjuk a felmérés eredményeit?

A felmérés képet ad számunkra arról, hogy ügyfeleinknek milyen tapasztalatai vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Emellett betekintést ad erősségeinkbe és a fejlesztendő területekbe, melyet szolgáltatásaink tökéletesítésére használunk.