Használt flotta autók | Business Lease

Ha lejárt lízingszerződésű használt flottaautót keres, akkor a használt flottaautó kínálatunk a legjobb döntés! Kifejezetten Önnek válogattuk össze legjobb használt céges autóinkat. Mindegyiket élmény vezetni.

Lépjen velünk kapcsolatba! Telefon:
+36 709401859

Érdekel

Autó vásárlás előtt áll?

Minden használt céges autónkkal kapcsolatban garantáljuk a következőket:

  • első tulajdonos
  • fiatal autók
  • megbízható adatok a kilométer-számlálón
  • tökéletes állapot: kiváló szakemberek szervizelték és karbantartották, teljes műszaki dokumentációval és teljes javítási dokumentációval

 

 

ELADÓ HASZNÁLT CÉGES AUTÓT KERES?

Fiatal és követhető előéletű használt céges autók

 

Válasszon, kiváló minőségű használt autóink közül, melyeknek első és egyetlen tulajdonosa a Business Lease. A gondosan karbantartott autóinkat számos ponton átvizsgáljuk az értékesítés előtt.

A használt céges kocsik leadásakor, az SGS jármű minősítő intézet szakemberei auditálják. Flottakezelő cégünknél minden lízingből visszavett céges autó műszaki állapota, szervizszintje, előélete a hitelesített audit jegyzőkönyvből megismerhető. A futamidő során az autók ellenőrzését folyamatos rendszerességgel végezzük. A szükséges szervizeket és karbantartásokat márkaszervizekben végezzük.

Ha Ön használt céges autó közül választ magának következő használt autót, garantáltan ellenőrzött és megbízható minőségű flottából tud választani.

Nézzen be budaörsi autókereskedésünkbe és válasszon minőségi használt autóink közül!

 

Business Lease - Használt cégautó

  • Első tulajdonostól
  • Garantált km-óra
  • Vezetett szervizkönyv
  • Maximum 4 éves
Cégautó ikon

Használt céges autó előnyei

A használt cégautóknál az igazolható karbantartás, a sérülésmentes előélet, de minimum a törések korrekt javítása még inkább elvárás. Az utóbbi években nagyon felértékelődtek a leadott vállalati autók. Ha szervizkönyves használt autót keres, akkor az autó vásárlás előtt érdemes ellátogatni a Business Lease budaörsi telepére, ahol megtekintheti aktuális kínálatunkat. Régebben a céges autós előélet inkább riasztotta a vevők jó részét, de egyre többen észlelik, hogy a flottakezelők az autó értékének, üzembiztonságának megőrzéséért nagyobb arányban viszik márkaszervizbe az autókat, mint a magán autóhasználók.

 

Minden esetben állapotlap készül a használt céges gépjárművek leadásakor. A flottakezelők munkatársai alaposan felmérik, milyen sérülésekkel, kopásokkal, használati nyomokkal kapják vissza az autókat, milyenek a gumiabroncsok.

 

Mindazoknak, akik követhető előéletű, számlát adó szervizben, többnyire márkaszervizben karbantartott használt autót keresnek 3-6 éves kor között, érdemes megnézniük a flottakezelő cégünk használt autó kínálatát.

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.

Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Expert Writing Services to Meet Your Academic Requirements Master Your Essays with Expert Writing Services Quality Essays Crafted with Precision and Care Get the Perfect Essay Results with Our Professional Writing Services