Használt flotta-autók | Business Lease

Ha lejárt lízingszerződésű használt flotta-autót keres és biztos akar lenni abban, hogy jó autó lesz, akkor a Business Lease használt flotta-autói a legjobb döntés! Kifejezetten Önnek válogattuk össze legjobb használt céges autóinkat. Mindegyiket élmény vezetni.

Lépjen velünk kapcsolatba! Telefon:
+36 709401859

Érdekel

Minden használtautónkkal kapcsolatban garantáljuk a következőket:

  • első tulajdonos
  • fiatal autók
  • megbízható adatok a kilométer-számlálón
  • tökéletes állapot: kiváló szakemberek szervizelték és karbantartották, teljes műszaki dokumentációval és teljes javítási dokumentációval

 

 

ELADÓ HASZNÁLT CÉGES AUTÓT KERES?

Fiatal és követhető előéletű használt autók

 

Válasszon, kiváló minőségű használt autóink közül, melyeknek első és egyetlen tulajdonosa a Business Lease. A gondosan karbantartott autóinkat számos ponton átvizsgáljuk az értékesítés előtt.

Mikor a Business Lease-hez leadják a lízingelt cégautót, az SGS jármű minősítő intézet szakemberei auditálják. Minden használtautónk műszaki állapota, szervizszintje, előélete a hitelesített audit jegyzőkönyvből megismerhető. A Business Lease a futamidő során az autók ellenőrzését folyamatos rendszerességgel végzi. A szükséges szervizeket és karbantartásokat márkaszervizekben végezzük.

Tény, hogy a flottakezelők az autó értékének, üzembiztonságának megőrzéséért nagyobb arányban viszik márkaszervizbe az autókat, mint a magántulajdonosok. így ha Ön használt cégautó közül választ magának következő használtautót, garantáltan ellenőrzött és megbízható minőségű flottából tud választani.

Nézzen be budaörsi autókereskedésünkbe és válasszon minőségi használtautóink közül!

 

Business Lease - Használt cégautó

  • Első tulajdonostól
  • Garantált km-óra
  • Vezetett szervizkönyv
  • Maximum 4 éves
Cégautó ikon

Használt cégautók előnyei - Business Lease

A használt cégautóknál az igazolható karbantartás, a sérülésmentes előélet, de minimum a törések korrekt javítása még inkább elvárás. Az utóbbi években nagyon felértékelődtek a leadott vállalati autók. Szervizkönyves használt autót keresőknek érdemes ellátogatni a Business Lease budaörsi használtautó telepére. Régebben a céges autós előélet inkább riasztotta a vevők jó részét, de egyre többen észlelik, hogy a flottakezelők az autó értékének, üzembiztonságának megőrzéséért nagyobb arányban viszik márkaszervizbe az autókat, mint a magán autóhasználók.

 

Minden esetben állapotlap készül a használt céges kocsik leadásakor. A flottakezelők munkatársai alaposan felmérik, milyen sérülésekkel, kopásokkal, használati nyomokkal kapják vissza az autókat, milyenek a gumiabroncsok.

 

Mindazoknak, akik követhető előéletű, számlát adó szervizben, többnyire márkaszervizben karbantartott használt autót keresnek 3-6 éves kor között, érdemes megnézniük az Business Lease használtautó-kínálatát.

Lépjen velünk kapcsolatba

Hoppá! Az űrlap nem található.