Járművezetőknek

Ön fontos a számunkra. Ezért szeretnénk gondját viselni autójának. Ennek fontos része a karbantartás: mindenki biztonságos autóra vágyik, mely soha nem hagyja cserben. Mi örömmel segítünk ebben is!

Karbantartás

A gépjármű karbantartása kulcsfontosságú, kérjük tartsa be a márkák által előírt intervallumokat. A Care Online oldalon keresztül könnyen foglalhat időpontot. A többiről majd mi gondoskodunk!

Miért jó ez Önnek:

 • Az autót hozom-viszem szolgáltatással elvisszük és visszavisszük Önnek, amennyiben szeretné igénybevenni ezt a kényelmi szolgáltatást Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében.
 • Ehhez kérjük töltse ki és küldje el az alábbi igénylőlapot a service@businesslease.hu e-mail címre.
 • Minden esetben szerződött partnereink végzik a karbantartást.
 • Gyakori kérdések Karbantartás

  Az autómnak műszaki hibája van
  Folytatni tudom az utamat: Fontos, hogy a lehető leghamarabb értesítse a Business Lease-t a +36 1 886-9250 telefonszámon.

  NEM tudom folytatni az utamat: Önnek azonnali segítségre van szüksége. A Business Lease-től Ön garantáltan segítséget kap a nap 24 órájában, az év minden napján. Road assistance csapatunkkal a következő telefonszámon léphet kapcsolatba: +36 1 88 692 88
  Az autómnak garanciális kötelező szervizre van szüksége
  Online szervizkeresőnk segítségével kiválaszthatja az Önnek megfelelő helyet és időpontot. Ha segítségre van szüksége, kérjük, hívja a Business Lease-t a következő telefonszámon: +36 1 886-9250.
  Lerobbant a kocsim
  Önnek azonnali segítségre van szüksége. A Business Lease-től Ön garantáltan segítséget kap a nap 24 órájában, az év minden napján. Road assistance csapatunkkal a következő telefonszámon léphet kapcsolatba: +36 1 88 692 88.

KÉRDÉSE VAN?

Hívjon minket vagy írjon nekünk! Telefonszámunk: +36 1 886 9250, e-mail címünk: service@businesslease.hu.

Lépjen velünk kapcsolatba

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.