Kérjük válasszon az alábbi menüpontok közül

Üzemanyag kártya, lopás, kulcs

Gyakori kérdések Egyéb

Bezártam az autó kulcsát/elvesztettem a kulcsot!
Amennyiben a pótkulcsra van szüksége, hétköznapokon kérjük, haladéktalanul, írásban értesítse kollégáinkat (service@businesslease.hu), akik intézkednek a pótkulcs kiadásáról. Hétvégén, illetve munkaszüneti napokon Assistance partnerünk felé tudják bejelenteni az igényt. Az alábbi adatok szükségesek írásban történő megkereséshez:
 • Név
 • Telefonszám
 • Rendszám
 • Cím, ahova el kell juttatni a pótkulcsot
 • A csomagomat és/vagy az autó tartozékait ellopták az autóból
  A lopást a lehető leggyorsabban be kell jelenteni a rendőrségnek és a Business Lease biztosítási osztályának. Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége, kérjük, hívja a Business Lease-t a következő telefonszámon: +36 1 886-9250.
  Ellopták az autómat
  Először is győződjön meg róla, hogy nem csak elvontatták a járművet tilosban parkolás miatt vagy bármilyen egyéb okból. A lopást a lehető leggyorsabban be kell jelenteni a rendőrségnek és a Business Lease biztosítási osztályának. Azonnali segítségért, kérjük hívja a BL Assistance szolgálatát a következő telefonszámon: +36 1 88 692 88
  Ellopták, vagy elveszett a gépjármű rendszámtáblája
  Kérjük, a lehető leggyorsabban hívja a Business Lease-t a következő telefonszámon: +36 1 886-9250. Azonnal kezdeményezzük a rendszámtábla pótlását, az eljáró hatóság által kiadott engedélyt - amellyel Magyarország területén 30 napig vezetheti a járművet - továbbítjuk a gépjármű vezető részére. Ezt az engedélyt a gépjárműben kell tartani!
  Hibás kilométeróra állást ütöttem be
  Nem probléma, ez előfordul. Kijavítjuk Önnek, csak küldjön egy e-mailt a service@businesslease.hu címre. Kérjük, ne felejtse el, fontos, hogy mindig a helyes kilométeróra állást adja meg.
  Elfelejtettem a PIN-kódomat
  Nem probléma, segítünk Önnek. Kérjük, hívjon bennünket a következő telefonszámon: +36 1 886-9250.
  Az üzemanyagkártyámat nem fogadják el
  Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a megfelelő üzemanyag-szolgáltató ügyfélszolgálatával, vagy hívja a Business Lease-t a következő telefonszámon: +36 1 886-9250, hogy tájékoztatást kapjon az eljárásra vonatkozóan.

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Hoppá! Az űrlap nem található.