Menü Keresés az oldalon

Itt minden a partnerség

Az együttműködés a lényeg

Célunk az ügyfelek tökéletes kiszolgálása. Nálunk az igazi érték az emberekben és az együttműködésben rejlik. Együtt keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel segíthetünk Önnek megvalósítani mobilitási céljait.

Együtt dolgozzuk ki a legjobb flottakezelési stratégiát, az Önök vállalati célkitűzéseinek figyelembevételével.

Business Lease Hungary

Mindig a közelben vagyunk

Gondolkodjunk globálisan, de közben figyeljünk az apró részletekre. A személyes és közvetlen kapcsolattartás munkamódszereink alapját képezi.

Ezért tudunk mindig ott lenni a közelben, ha segítségre van szükség. 

Törődünk Önnel, mindenhol

Fenntartható lízing és költségmegtakarítás

Bizonyára Ön is szeretné, hogy flottájuk környezetbarát legyen, vállalatuk pedig a fenntarthatósági irányelvek szerint működjön. Nekünk is ez a célunk. Vállalati társadalmi felelősségvállalási programunk a Blue Care nevet kapta.

Mindig környezetbarát módon gondolkodunk és cselekszünk. Az igazán jó hír pedig az, hogy a fenntartható lízing akár még költséghatékony is lehet az Ön számára, köszönhetően a Blue Care programunknak.

Bővebben

Adójogi szabályozások

Mindenki tisztában van vele, hogy léteznek adók, amelyek felépítése olykor nem egyszerű. A szabályok folyamatosan változnak, de Önnek mindig naprakésznek kell lennie. Mi pedig pont ebben segítünk Önnek! 

Folyamatosan tájékoztatjuk Önt, hiszen szakértőként ez a feladatunk.

Személyes tanácsadási szolgáltatásaink és részletes jelentéseink révén soha nem marad le a fontos részletekről.

Bővebben

Kíváncsi, hogy mit tehetünk Önért? Töltse ki űrlapunkat, hogy kezdetét vegye a "Jobb gondoskodás"! Szeretnék egy találkozót!

Szeretne egy személyre szabott ajánlatot kapni? Töltse ki űrlapunkat, hogy kezdetét vegye a "Jobb gondoskodás"! Szeretnék egy személyre szabott ajánlatot kapni!