Menü Keresés az oldalon

Járműflotta menedzsment

Élvezze a vezetést, az ügyek intézését pedig hagyja ránk!

Úgy döntött, hogy saját maga szeretné finanszírozni a járműflottáját. Vizsgáljuk meg együtt, hogy a flotta menedzsment programunk hogyan tud időt és pénzt megtakarítani Önnek úgy, hogy közben a gépjárművezetők élvezik a gondoskodásunk minden kényelmét. Legyünk partnerek: Ön finanszírozza a flottát, mi pedig biztosítjuk a szakértelmet és a gondoskodást. Kérjük, tekintse meg az 5 lépésből álló flottamenedzsment modellünket

Kezdő analízis

Együtt kielemezzük a flotta költségeit minden szempontból, emellett szeretnénk megtudni mindent cége szükségleteiről és céljairól.

„El sem tudtam képzelni, hogy lehetséges akkora megtakarítás, amit elértünk”

A Business Lease „Jobb gondoskodás” programja már világossá vált az ügyfélkapcsolati menedzserrel folytatott nyílt és kedélyes beszélgetés során.  Az elemzés igen figyelemre méltó volt, a tanácsok pedig teljesen összhangban voltak a cég szükségleteivel és céljaival. Mit értünk el? Nagyobb kényelmet a gépjárművezetők, kevesebb nehézséget a flottamenedzserek számára és majdnem 20% megtakarítást a járműflotta üzemeltetésében.

(Ha az ügyfél teljes történetére kíváncsi, vagy kapcsolatba szeretne lépni ezzel az ügyféllel, kérjük, keressen minket.)

Kíváncsi, mennyit takaríthat meg a gépjárműflottán és melyek a további előnyök? Lépjen kapcsolatba velünk!