Menü Keresés az oldalon

Járműflotta menedzsment

Élvezze a vezetést, az ügyek intézését pedig hagyja ránk!

Úgy döntött, hogy saját maga szeretné finanszírozni a járműflottáját. Vizsgáljuk meg együtt, hogy a flotta menedzsment programunk hogyan tud időt és pénzt megtakarítani Önnek úgy, hogy közben a gépjárművezetők élvezik a gondoskodásunk minden kényelmét. Legyünk partnerek: Ön finanszírozza a flottát, mi pedig biztosítjuk a szakértelmet és a gondoskodást. Kérjük, tekintse meg az 5 lépésből álló flottamenedzsment modellünket

Flottamenedzsment

Most pedig eljött az ideje a megvalósításnak és annak, hogy ismereteink és szaktudásunk segítségével előnyökhöz jusson. Rendszeresen napra kész információkat nyújtunk és visszajelzéseket adunk a tapasztalatainkról az alapján, amit előre megbeszéltünk. Dőljön hátra és érezze jól magát, mi pedig ellenőrizzük a költségeket és megtakarításokat érünk el.

“I could not imagine the savings we have achieved”

The “better care” of Business Lease became already clear during the pleasant open conversations with the account manager. The analysis was remarkable and the advice fully in line with our company needs and goals. What we achieved? Higher comfort for our drivers, less hassle for our fleet manager and almost 20% savings on our car fleet operation.

(if you want full details of this client story or want to get in contact with this client , please contact us).

Curious about the saving potential and benefits for your car fleet? Contact us!