Menü Keresés az oldalon

Bérlés

Teljes körű kiszolgálás

Minden esetben a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk vállalata céljainak teljesítése érdekében – legyen szó lízingről vagy kölcsönzésről.

Élvezze ki a teljes körű kiszolgálás nyújtotta előnyöket: kevesebb erőfeszítés, nagyobb költséghatékonyság. Rugalmas szerződéseket és optimális kiszolgálást kínálunk. Mindezt egyetlen kapcsolattartó és egyetlen számla nyújtotta kényelem mellett. Ezáltal kevesebb nehézség árán nagyobb megtakarítást érhet el. 

  • Azonos kiszolgálás
  • Kevesebb költség
  • Nagyobb kényelem

Blue Care

Költségmegtakarítás környezetvédelemmel.

A fenntartható vállalati társadalmi felelősségvállalás melletti elkötelezettségünk jegyében minden tőlünk telhetőt megteszünk és nem csak a napi munkánkban. Nem elégszünk meg egy környezetbarát termékkel vagy környezetvédelmi kompenzációval. Mi úgy hívjuk "Blue Care” és ez nem csak egy termék, hanem egy filozófia. E filozófia alappillérei a szolidaritás, fenntarthatóság és a teljes mobilitási költség. Önt is lenyűgözi majd, hogy a környezetvédelem egyszerre jelenthet költségmegtakarítást is. Tipp: megtakarítását Blue Care monitorunk segítségével mérheti.

Bővebben

Egy autó, melynek alapja a törődés

gyermekülés biztosítása

Igényeire való odafigyeléssel teljesítjük egyéni kívánalmait. Az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb. A törődés több, mint személyes odafigyelés és tanácsadás. Erre konkrét példa lehet az autóval (autókkal) kapcsolatban: vonóhorog vagy gyermekülés biztosítása. Fedezze fel, mit tehetünk Önért. Iratkozzon fel, hogy ajánlatunkat megismerhesse. Ajánlatunkat nehéz lesz visszautasítani!

Kölcsönzés a legjobb feltételekkel!

Adójogi szabályozások

Az autókölcsönzés kapcsán fontos tisztában lenni a legújabb adózási szabályokkal. Ezek éppen olyan fontosak (és összetettek is!) a kölcsönzés során, mint lízing esetén. Ezek a szabályok rendszeresen változnak, de ne aggódjon! Mi folyamatosan segítjük és tájékoztatjuk Önt a változásokról.

Bővebben