E.ON Év Partnere díj

A flottakezelés eredményességének első fokmérője, hogy az ügyfél mennyire elégedett a szolgáltatással. A siker akkor teljesedik ki igazán, ha a jó munkát elismerik – például azzal, hogy rangos megmérettetésen díjjal jutalmazzák. A beszállítók hatékonyságát értékelő E.ON Év Partnere átadón az vállalat flottakezelője, a Business Lease is díjat kapott.

  

A Business Lease egyik legkiemelkedőbb ügyfele az E.ON vállalat, amely az autóflottánk jelentős részét lízingeli. Ügyféloldalról az energiavállalat számára fontos, hogy olyan partnerekkel dolgozzon együtt, akik a minőséget, a megbízhatóságot és az innovációt képviselik. Az Év Partnere díjat az E.ON azon beszállítóknak adja át, akik folyamatosan magas színvonalon szolgáltatnak, és külön erőfeszítéseket tesznek a hatékonyabb együttműködés érdekében. A díj odaítélésekor egyik szempont volt a komplex szállítói értékelés valamint a beszerzők személyes megítélése.

 

„Az E.ON által lizingelt autóflotta méretéből látszik, hogy mennyire komplex aktivitásról beszélünk. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a több mint tíz éves együttműködésünk során részesei lehettünk ennek a sikernek. Partnerségi szempontból a kitűzött ambiciózus célokat sikerült teljesítenünk.” – nyilatkozta Trybek Gábor kereskedelmi igazgatónk, aki részt vett a díjátadón.

A teljes cikk itt olvasható.

 

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.