Elektromos autó típusok – modellek 2020.

Elekrtomos autó

 

A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete szerint a tisztán elektromos hajtású autók eladása 40 százalékkal bővülhet idén. Az idei elemzések 155 ezerre becsülik az idén forgalomba álló új autók számát. A tisztán elektromos gépkocsik értékesítése ezen belül elérheti a 2500-at.

A Business Lease flottájának jelenleg 2%-a elektromos, ez hasonló arány mint a Magyarországon futó elektromos autók esetében. A Business Lease tapasztalata zöldautó téren az, hogy sokan érdeklődnek elektromos modellek iránt, de végül kevés vállalkozás tud belevágni az autóflotta zöldítésbe.

Elektromos autó témában továbbra is pozitív hangulat tapasztalható, ez egy izgalmas téma, szeretünk róla olvasni, beszélni. Azonban az zöldautó használók problémái: a járművek meglehetősen drágák, a töltő infrastruktúra még nem teljes és a kényelmesebb használathoz lehetne nagyobb a hatótávolság. Összességében növekvő piacot látunk, az éves növekedés jelentős, viszont a növekedési ütem nem erőteljes.

 

Az elektromos autó választék folyamatosan bővül. Összegyűjtöttük a 2020-ban kínált teljesen elektromos modellek kínálatát. Hamarosan írunk a hibridekről is.

Elektromos autok 2020

elektromos_autok_2020

Lépjen velünk kapcsolatba

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.