Defibrillátor a Business Lease irodában

A Business Lease igyekszik több területen is példát mutatni a társadalmi felelősségvállalás területén. Legyen az Illés Fanni paraúszó vagy a fiatal kutatók támogatása.

A vállalati CSR keretében az irodaházban egy életmentő, automata defibrillátor készüléket helyeztünk üzembe és munkatársaink professzionális elsősegélynyújtó tanfolyam vettek részt, ahol az életmentő készülék kezelését is megtanulhatták. Az automata defibrillátor 60%-kal megnöveli a hirtelen szívleállásból adódó személy túlélési esélyét.

 

Business Lease defibrillátor
A magyar nyelvű utasításokkal bárki képes eredményesen kezelni a készüléket és újraélesztést végezni, amíg a mentők meg nem érkeznek.

Általában a hirtelen szívmegállásnál nem áll azonnal rendelkezésre mentő vagy orvos, ezért az alapszintű újraélesztés az utca emberének a feladata. Az XII. kerületben, így egy újabb automata életmentő defibrillátor készülék került üzembe helyezésre, amely által nemcsak a Business Lease dolgozók, hanem a környékbeli lakók és járókelők számára egy közvetlen elérhető készüléket tudunk biztosítani, növelve ezáltal mindenki biztonságát és esélyét a jövőt illetően. Az elérhető defibrillátor adatbázis: http://www.mnsza.hu/hirtelen/aed_db_lista.php

Lépjen velünk kapcsolatba

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.