Menü Keresés az oldalon

A Business Lease Group nyerte a Forst&Sullivan Termékinnovációs díját

 

 

Zeist (Hollandia), 2016. június 30. – A Frost & Sullivan átadta a Business Lease Csoportnak az idei év európai termékinnovációs díját (European New Product Innovation Award). A társaság a lízingvilág által korábban soha nem látott, innovatív termékek és szolgáltatások kidolgozásáért kapta e szakmai díjat.

A Frost & Sullivan egy San Antonio-i (Texas állam, Egyesült Államok) székhelyű független piackutató cég, amely ezúttal a legfontosabb gépjárműlízing cégeket vizsgálta. A Business Lease Csoport részéről Stijn Otten vette át a díjat Londonban: „Ez a díj azt bizonyítja, hogy jó úton haladunk céljaink elérése érdekében. 2018-ra Európa leginnovatívabb gépjárműlízing cége szeretnénk lenni. Elkötelezettek vagyunk vállalati filozófiánk, a „Better Care” mellett, mely azt jelenti, hogy valamennyi termékünket és szolgáltatásunkat az ügyfeleink kívánságaihoz igazítjuk. Például számos ötlettel, hogy hogyan lehet egy járművet a lehető leghatékonyabban üzemeltetni.”

„A piaci kihívásokra reagáló termékek és szolgáltatások”

A Frost & Sullivan szerint a Business Lease azért érdemelte ki ezt a díjat, mert öt kritérium terén magasabb pontszámot ért el bármely más lízingcégnél. Ezek a kritériumok a következők:

Jelentésében a Frost & Sullivan a következőt írja: „Az elemzés egyértelműen azt mutatja, hogy a Business Lease-nek sikerült felismernie a kulcsfontosságú piaci kihívásokat, termékeivel és szolgáltatásaival ezekre választ adnia.”

A járműlízing cég, amelyik kevesebb autót szeretne látni az utakon A Business Lease egy sor olyan termékkel és szolgáltatással rendelkezik, amelyek segítik ügyfeleik működési költségeit csökkenteni, zavartalan szolgáltatásokat élvezni miközben csökkentik a járműflottájuk méretét és az arra fordított kiadásaikat. Így javítják az egy járműre jutó mobilitásukat, továbbá a flottájukon jövedelmet realizálnak. Ily módon a Business Lease nem csupán a költségek csökkentésében segít, de segíti a környezetvédelmet és a társadalmi fenntarthatóságot is.

A Business Lease részéről Stijn Otten így nyilatkozott: „Paradoxnak tűnhet – egy járműlízing cég, amely csökkenteni akarja az utakon lévő autók számát. Ennél azonban mi sem állhat közelebb az igazságtól. A Business Lease egy ügyfélre jutó jövedelme valószínűleg alacsonyabb lesz, ugyanakkor ez által végső soron több új ügyfelet szerezhetünk, akiket különböző módokon tudunk támogatni. Az egyik törekvésünk, hogy több elektromos autót szerezzünk be a járműparkunk számára. Jelenleg a mi flottánkban vannak legnagyobb arányban elektromos autók, és a partnereinkkel együtt keményen dolgozunk azon, hogy még jobban népszerűsítsük az elektromos járműveket.”

A Business Lease A Business Lease egy nemzetközi gépjárműlízing cég. A társaság Hollandiában, Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Romániában van jelen. A Business Lease Csoport székhelye a hollandiai Zeistben található. A Business Lease Csoport az AutoBinck Csoport (www.autobinck.com) egyik divíziója.

Vissza