Menü Keresés az oldalon

20 százalékos növekedés 2016 első félévében

 

 

A Business Lease Hungary ügyvezető igazgatója, Vincent van der Meijden, ősztől a 21. századi mobilitási megoldásokat kínáló cégcsoport szlovákiai leányvállalatát is irányítja majd

Folytatva a korábbi évek stabil növekedését, 2016 első félévében 20 százalékkal növekedett a Business Lease Hungary Kft. A 21. századi mobilitási megoldásokat kínáló vállalat hasonló ütemű növekedést vár az év hátralévő részében is. A vállalat ügyvezető igazgatója, Vincent van der Meijden, augusztus 1-től a nemzetközi lízingcég szlovákiai leányvállalatát is irányítja.

Sikerrel teljesítette 2016 első felére kitűzött terveit a Business Lease Hungary Kft. A vállalat, amely a gépjárművek lízingje mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kapcsolódó mobilitási szolgáltatásokra 20 százalékkal növelte portfolióját. „Az idei év első felében elért közel tízszázalékos bővülés az előrejelzéseink és a már folyó tárgyalások alapján tartható az év hátralévő részében is. A költséghatékonyság a versenyképesség egyik alapfeltétele, és egyre több vállalat ismeri fel, hogy mobilitási kiadásait is jelentősen mérsékelheti. Ma már tudatosan keresik a felkészült partnereket ezen a téren is” – emelte ki a növekedés kapcsán Vincent van der Meijden, a Business Lease Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az ügyvezető 2016 augusztus 1-től a szlovákiai leányvállalatot is irányítja majd, miután annak jelenlegi vezetője a vállalatcsoport anyavállalatánál folytatja munkáját. Vincent van der Meijdentől a vállalatcsoport vezetése azt várja, hogy folytassa a Business Lease pozícióinak erősítését a szlovák piacon, a magyarországihoz hasonlóan sikeresen bővítse a vállalatot és új mobilitási szolgáltatásokat vezessen be a piacon.

Az ügyvezető igazgató számára nem ismeretlen a szlovák piac. „Korábban már dolgoztam Szlovákiában a vállalat operatív igazgatójaként, ismerem a régiós és a szlovák piacot is, amelyeken jó lehetőségek vannak a növekedésre” – emelte ki az ügyvezető.

Forrás: Goodwill

Vissza