Menü Keresés az oldalon

Blue Care

Felelős gondolkodásmód: Blue Care

Számunkra fontos a törődés, hogy törődhessünk Önnel. A fenntartható vállalati társadalmi felelősségvállalás jegyében minden tőlünk telhetőt megteszünk – és nem csak a munkánkban. Nem elégszünk meg azzal, hogy egyetlen környezetbarát terméket vagy szolgáltatást a piacra dobjunk. Blue Care a neve az ígéretünknek, hogy minden lehetséges módon felelősségteljesen viselkedünk. A Blue Care nem egy termék, hanem a vállalati filozófiánk, amely a szolidaritás, fenntarthatóság és teljes mobilitási költség pilléreire épül.

Teljes mobilitási költség

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a direkt és indirekt költségekre, hogy segítsünk Önnek hatékonyan kezelni teljes mobilitási költségét.
Nem csak járművezetői és vállalati szinten, hanem a köztes szinteken is egyértelmű, átlátható és részletes képet adunk a költségekről. Minden költségelemet figyelembe veszünk, még a CO2-kibocsátást és annak a teljes költségre gyakorolt hatásait is. Ez a tudásismeret és szaktanácsadási szolgáltatásaink alapul szolgálhatnak az Ön összes kiadásának csökkentéséhez.
Az Ön egyéni helyzete alapján konkrét tanácsokkal és akciótervekkel tudunk szolgálni Önnek.

Teljes Mobilitási Költség: Blue Care Monitor

Mint az Ön partnere, mindig az Ön igényeit tartjuk szem előtt.

Azon dolgozunk, hogy Ön minél kevesebb problémával találkozzon és minél többet spóroljon.

A Blue Care filozófiánkat tükröző Blue Care Monitor online tanácsokat és ötleteket ad arra, hogyan spórolhat többet és működtethet fenntartható flottát.

Könnyen áttekinthetővé varázsolja a flottája állapotát adott témák szerint:

A Blue Care Monitor segítségével a sofőrjei tudatosabb vezetőkké válhatnak.