Menü Keresés az oldalon

Blue Care

Felelős gondolkodásmód: Blue Care

Számunkra fontos a törődés, hogy törődhessünk Önnel. A fenntartható vállalati társadalmi felelősségvállalás jegyében minden tőlünk telhetőt megteszünk – és nem csak a munkánkban. Nem elégszünk meg azzal, hogy egyetlen környezetbarát terméket vagy szolgáltatást a piacra dobjunk. Blue Care a neve az ígéretünknek, hogy minden lehetséges módon felelősségteljesen viselkedünk. A Blue Care nem egy termék, hanem a vállalati filozófiánk, amely a szolidaritás, fenntarthatóság és teljes mobilitási költség pilléreire épül.

Gondoskodjunk közösen

Nem csak saját vállalkozásunkért érezzük felelősnek magunkat. Őszintén hiszünk a szolidaritás erejében. Természetesen óvjuk a környezetünket, de ez nem elég.

Pont ezért keressük mindig a konkrét lehetőségeket, pl. helyi projektek illetve a Blue Care Alap támogatását. Tetteinket a „Menjünk, csináljuk!” koncepció mozgatja.

Jótékonyság: miért?

Az együttes összefogás és összetartás elengedhetetlen, hogy a jövő generációi egy jobb világban élhessenek. Ezért minden eszközzel támogatjuk a biztonságot és mobilitást, miközben továbbra is az embereket helyezzük előtérbe.

Autó adományozása a Heim Pál Gyermekkórháznak

"Ez a projekt egy nagyszerű példája alapvető üzleti stratégiánknak, a Gondoskodásnak. Gondoskodunk ügyfeleinkről, a gépjárművezetőinkről és a társadalomról, amelyben üzleti tevékenységünket folytatjuk. Csak egyszerűen adni egy autót a kórháznak, az nem a mi stílusunk, biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a gépjármű megbízható és reprezentatív marad. Ezért az autóval együtt - törődésünkként -  teljes körű szolgáltatásainkat is felajánlottuk annak a szervezetnek, amely gondoskodik a gyerekekről.”

This project is a great example of our Care which is our Core business

A Business Lease Magyarország Kft. a 2014-es Miss Colours Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny mobilitási partnere

A szépségverseny célja, hogy megmutassa, a kerekesszékes hölgyek számára is kiemelten fontos a a szépség, a siker és a nőiesség.

 Business Lease Hungary is the Mobility partner of Miss Colours International Wheelchair Beauty contest 2014

„Cégünk törődést nyújt a mobilitásban ügyfeleinek és gépjárművezetőinek. A törődés, a gondoskodás az alapja üzleti filozófiánknak és ez az, amiért közreműködünk  a társadalmi felelősségvállalásban, főként azokon a területeken, ahol vállalkozásunk hatással van a társadalomra.

A törődés és a mobilitás szorosan összekapcsolódnak ezen az eseményen, ezért társadalmi felelősségvállalásunkból fakadóan szeretnénk segíteni, mivel az autóbalesetek maradandó fogyatékossághoz vezethetnek.”

A Blue Care Alap. Mi ez?

Nem csak vállalatunk hisz a jótékonyságban. Az Ön Business Lease kapcsolattartói személyesen is szeretnének hozzájárulni jótékonysági akcióinkhoz. Számos munkavállalónk lelkesedik a jótékonysági projektekért.

Munkavállalóinkat különböző kezdeményezések és programok segítségével támogatjuk. Munkavállalóink támogatásáról a ‘Money box’ programunk gondoskodik.