Menü Keresés az oldalon

Blue Care

Felelős gondolkodásmód: Blue Care

Számunkra fontos a törődés, hogy törődhessünk Önnel. A fenntartható vállalati társadalmi felelősségvállalás jegyében minden tőlünk telhetőt megteszünk – és nem csak a munkánkban. Nem elégszünk meg azzal, hogy egyetlen környezetbarát terméket vagy szolgáltatást a piacra dobjunk. Blue Care a neve az ígéretünknek, hogy minden lehetséges módon felelősségteljesen viselkedünk. A Blue Care nem egy termék, hanem a vállalati filozófiánk, amely a szolidaritás, fenntarthatóság és teljes mobilitási költség pilléreire épül.

Fenntarthatóság

Legfőbb alapelvünk a munkával kapcsolatban, hogy az igazi különbséget az emberek hozzáállása adja. Minden emberé.
Nem csak a munkahelyükön, hanem közvetlen és közvetett környezetükben is. Ennek a környezetnek pedig biztonságosnak és egészségesnek kell lennie. A Business Lease konkrét lépésekkel biztosítja ezt.

100% CO2-semlegesség

Az éghajlatváltozás kérdése mellett manapság senki sem tud elmenni. A Business Lease megfelelően kompenzálja CO2-kibocsátását, amellyel büszkén érdemeltük ki a CO2-csökkentő projektekért járó Gold Standard fenntarthatósági tanúsítványt. Biztos lehet benne, hogy a Business Lease 100%-ig CO2-semleges vállalat.

Üdvözöljük a "Blue Care programban

A közlekedés és a környezet sok tekintetben kapcsolatban állnak egymással. A Business Lease minden téren támogatja a környezetkímélő mobilitást. A blue care programunk keretében a Business Lease Magyarország Kft. 2013-ban beszerezett egy 100%-ban elektromos hajtású Nissan Leaf gépjárművet, melynek  0% a CO2 kibocsátása.

Some description

 

Ezen jármű segítségével népszerűsítjük a környezettudatosságot Partnereink és leendő Partnereink körében.

Biztonságos munkakörülmények

Munkavállalóink a lehető legjobb, legbiztonságosabb és legegészségesebb munkakörülményeket érdemlik tőlünk. Ennek részét képezi a megfelelő képzés, a folytonos fejlődési lehetőség és a megfelelően kialakított munkakörnyezet. Törődünk Önnel és természetesen kollégáinkkal is. 

Befektetés fenntartható projektekbe

A Business Lease mindig fenntartható beruházásokba fektet. 

A legfőbb kiválasztási szempontok: minőségi és konkrét projekteket keresünk, hogy a fejlesztésen rajta tarthassuk a szemünket és egyértelmű válaszokkal szolgálhassunk az Ön esetleges kérdéseire. Jó példa erre a környezetbarát tűzhely befektetési projektünk Kenyában.

Környezetbarát tűzhely

Kenyában kifejlesztettek és kereskedelmi forgalomba helyeztek egy speciális tűzhelyet, amely a tradicionális nyílt lángon történő főzést hivatott leváltani. A tűzhely nem csak kevesebb fát igényel a működéshez, de a CO2-kibocsátást is jelentősen csökkenti. Az eredmények önmagukért beszélnek: 80%-kal kevesebb füst, tisztább levegő, csökkenő számú megbetegedés, rövidebb főzési idő és a helyi foglalkoztatási ráta emelkedése.

Some description

Biztonságos vezetés

Ön is észreveheti majd, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a biztonságos vezetésre való ösztönzésért. A biztonságos közlekedés természetesen több tényezőtől függ, nem kizárólag a vezető magatartásától. Ezen a területen ugyanakkor mi hatékonyan tudjuk Önt segíteni online képzési anyagokkal és vezetéstechnikai képzésekkel. Kérjük, hogy vezessenek óvatosan és próbálják fejleszteni vezetési képességeiket és éberségüket.