Menü Keresés az oldalon

Nem az autón van a hangsúly, hanem a gondoskodáson

Nálunk nem az autó áll a középpontban. Nálunk az ügyfelek tökéletes kiszolgálása a cél. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt Ön is észreveszi majd, ha hozzánk fordul igényeivel. Az Ön személyes és vállalati céljai jelentik az üzleti kapcsolatunk kiinduló pontját, amely során valóban az igények kielégítésére kerül a hangsúly. Akár flottamenedzserként, járművezetőként vagy beszállítóként dolgozik, mi mindig az Ön rendelkezésére állunk. Mindig számíthat magasan képzett, motivált munkatársainkra. Elvégre a gondoskodás az emberekről szól. Egyetlen vállalati küldetésünk van: hogy az Ön érdekeit szem előtt tartva, mi legyünk a legfigyelmesebb lízing vállalat a világon. Ezt a célt pedig meg is valósítjuk!

Szervizidőpont 4 lépésben

Jó hírünk van az Ön számára!

Elérhetővé vált a Business Lease új kiemelt szerviz és karbantartási szolgáltatása Blue Carpet néven. Átvesszük és elvisszük autóját, majd javítás után visszavisszük azt, amikor és ahová Ön szeretné.

Amint gépjárművének kötelező szervize esedékessé válik, Önnek csupán be kell lépnie a Care Online fiókjába.

Az online felület lízingelt gépjárművezetőink számára érhető el. Csupán 4 egyszerű lépéssel Ön bárhonnan, bármikor intézheti szervizidőpont foglalását.

Európából, törődéssel

A Business Lease 1989-ben alakult Hollandiában. Azóta erős, jó hírnévre tettünk szert a járműflotta-kezelés valamennyi területén. Legfőbb célunk az ügyfelek, járművezetők és beszállítók igényeinek minél tökéletesebb kielégítése, ahogyan arról a mottónk is árulkodik: Ugyanaz az autó, jobb gondoskodás!

Ügyfeleink, flottamenedzsereink és járművezetőink nagyra értékelik munkamódszereinket. Az eredmény: eredményes ügyfélkiszolgálási filozófia és sikeresen működő európai leányvállalatok Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában és Hollandiában.

Törődünk mindenhol

Országaink

Anyavállalatunk

A több mint 100 éve alapított AutoBinck jelenleg az európai autópiac egyik fontos kulcsszereplője.

Az Autobinck minőségi szolgáltatások és megoldások széles körét kínálja a vezető autógyártó vállalatoknak, mely köszönhető az alkalmazott modern technológiának és a dinamikus vállalatvezetésnek. Főbb tevékenységei között szerepel; az  autók behozatala és értékesítése, pénzügyi termékek és szolgáltatások kínálata illetve az értékesítés utáni termékek és szolgáltatások nyújtása.

Az AutoBinck 8 európai országban összesen 50 leányvállalattal és 2500 munkavállalóval rendelkezik.

A vállalat éves forgalmat tekintve Európa húsz legnagyobb autóipari vállalata közé tartozik, melynek éves bevétele közel 1 billió Euro.

További információért kérjük, keresse fel az AutoBinck Holding weboldalát. www.autobinck.com

Some description

Önvezető autókat teszteltünk

Hová tart a technológia?

Önvezető technológiával ellátott autókat teszteltünk. Kíváncsi a rendezvényen készült video-ra? Kattintson a linkre!

Blue Care
- vállalati filozófiánk -

Some description

Gondoskodunk Önről minden lehetséges módon és ez nem csak a mindennapi munkánkra igaz. A Blue Care nem egy környezetbarát termék vagy szolgáltatás, hanem a tökéletes ügyfélkiszolgálásról szóló vállalati küldetéstudatunk neve. Törődő hozzáállásunkat nap mint nap megtapasztalhatja vállalati szolgáltatásaink és munkatársaink tettei alapján.

Tovább

Örvendünk a
szerencsének

Some description

Ha szeretne többet megtudni a Business Lease vállalatról, mint munkaadóról, akkor ismerje meg vezetőinket, vezetésünket és munkaerő-toborzási alapelveinket. Ide kattintva minden fontos információt megtalálhat.

Tovább

Elérhetőségeink

Some description

Már csak egy kattintás, és megkaphatja összes elérhetőségi adatunkat: európai irodáink címeit, telefonszámait és e-mail címeit. Reméljük, hogy hamarosan szerencsénk lesz megismerni Önt!

 

Tovább